default-image

"Ξεκαθάρισμα" στη Βαρκελώνη για Τσέλσι και Μπαρτσελόνα

Ποδόσφαιρο
"Ξεκαθάρισμα" στη Βαρκελώνη για Τσέλσι και Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Τσέλσι και Μπαρτσελόνα στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Βέβαια, οι Καταλανοί μπορούν να αισθάνονται ικανοποιημένοι, καθώς έχουν το προβάδισμα του εκτός έδρας γκολ, παίρνοντας αυτό που ήθελαν.

Από την άλλη, αδικημένοι μπορούν να νιώθουν οι Άγγλοι, καθώς είχαν δύο δοκάρια και καλύτερη εικόνα σε γενικές γραμμές, όμως τους στοίχισε ένα τραγικό λάθος στην άμυνα.

Έτσι, στη ρεβάνς του «Καμπ Νου» θα κριθούν τα πάντα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Στο χθεσινό παιχνίδι, η Τσέλσι έβγαλε τον καλό της εαυτό και μετά το 20' δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες. Μάλιστα, ο Γουΐλιαν σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.Ο Βραζιλιάνος πήρε το… αίμα του πίσω στην επανάληψη δίνοντας το προβάδισμα στην Τσέλσι στο 62' με ωραίο σουτ.

Η Μπαρτσελόνα από την άλλη είχε την κατοχή της μπάλα, αλλά όχι πολλές τελικές προσπάθειες. Εκμεταλλεύτηκε όμως το λάθος στην άμυνα των Άγγλων και ο Μέσι στο 73' διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΤΣΕΛΣΙ (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Αθπλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Καντέ, Φάμπρεγκας (84' Ντρινκγουότερ), Αλόνσο, Μόουζες, Πέδρο (83' Μοράτα), Γουΐλιαν, Αζάρ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Ζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Παουλίνιο (62' Βιδάλ), Ράκιτιτς, Ινιέστα, Λουίς Σουάρες, Μέσι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News