O Βασιλόπουλος υποδέχθηκε τους … νέους στην Εθνική

Μπάσκετ
O Βασιλόπουλος υποδέχθηκε τους … νέους στην Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mε  τέσσερα νέα πρόσωπα διεξάγεται η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει των αγώνων των προκριματικών του World Cup 2019. Οι Λεωνίδας Κασελάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Μιχάλης Λούντζης βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας του Θανάση Σκουρτόπουλου , έτοιμοι να «αρπάξουν» την ευκαιρία που θα τους δοθεί.

Από την πρώτη στιγμή, μάλιστα, υπήρξε ένας άνθρωπος, ο οποίος φρόντισε να τους βάλει σε κλίμα... Εθνικής. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που είναι και εκ των αρχηγών της «γαλανόλευκης» υποδέχτηκε, με τον δικό του τρόπο, τους τέσσερις νέους, πριν από την προπόνηση της «γαλανόλευκης» στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Για τους Λεωνίδα Κασελάκη και Μιχάλη Λούντζη η εμπειρία αυτή είναι πρωτόγνωρη, μιας και βρίσκονται σε προετοιμασία Εθνικής Ανδρών για πρώτη φορά στην καριέρα τους, ενώ οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχουν βρεθεί ξανά σε προετοιμασία της «επίσημης αγαπημένης», με τον γκαρντ του Άρη να μετέχει σε φιλικό με την «γαλανόλευκη» το 2013, ενώ ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ ήταν στην αποστολή της Εθνικής στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά του 2016.

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News