Αθλητισμός

Μιλουτίνοφ: «Πράξεις και όχι λόγια»

Μέσα από δηλώσεις του ο Σέρβος σέντερ θέλησε να ανυψώσει το ηθικό της ομάδας του Ολυμπιακού .

Ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να κοιτάξει μπροστά και να παλέψει τους δύο τίτλους που κυνηγά παρά την απώλεια του πρώτου τίτλου της χρονιάς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. 

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ με αφορμή την ανάδειξή του ως MVP της 16ης αγωνιστικής της Α1, ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν μπροστά και να αποδείξουν στην… πράξη πως θέλουν τους άλλους δύο στόχους που έχουν μπροστά τους. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: - Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξή σου σε MVP της 16ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στο ράνκινγκ (46 βαθμούς) στη φετινή σεζόν; 


«Το είχα δηλώσει και μετά το παιχνίδι… Προσωπικά δεν με νοιάζουν ούτε τα ρεκόρ, ούτε οι ατομικοί τίτλοι. Το μόνο που με νοιάζει είναι να νικά ο Ολυμπιακός, να βελτιώνομαι παιχνίδι με παιχνίδι και να βοηθάω την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της». - Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, όμως, η σεζόν έχει συνέχεια. Τι πρέπει να βελτιώσει ώστε να γίνει πιο αποτελεσματικός στο υπόλοιπο της περιόδου; «Δυστυχώς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Και φταίμε όλοι για αυτό. Πλέον, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να "διορθώσουμε" αυτό που έγινε. Δεν γίνεται διαφορετικά. Έχουμε μπροστά μας ακόμη δύο στόχους και θα πρέπει να αποδείξουμε ότι τους θέλουμε. Όχι στα λόγια, αλλά με πράξεις».

Σχόλια