Αθλητισμός

Στο... κενό η συζήτηση για τα τηλεοπτικά στην Σούπερ Λίγκα

Παραμένει η απόσταση στις θέσεις των ΠΑΕ και έπεται νέα συνάντηση για το θέμα

Συζήτηση χωρίς να αποφέρει κάποια ουσιαστική απόφαση για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, πραγματοποιήθηκε στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.

Οι ομάδες της πρώτης τη τάξη κατηγορίας συζήτησαν για το τι «μέλει γενέσθαι» την επόμενη περίοδο, ωστόσο δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη παρά τα όσα ειπώθηκαν πάνω σε αυτό το «καυτό» ζήτημα, το οποίο η Nova έφερε στο προσκήνιο μετά από απόφαση της να σπάσει τη κεντρική διαχείριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος προτιμούν να ψάξουν οι ίδιες για την τηλεοπτική τους στέγαση, η οποία θα αφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στο ραντεβού των ομάδων, υπήρξαν διάφορες προτάσεις αφού κάποιοι πρότειναν όλες οι ομάδες να έχουν  ίδια κατεύθυνση, άλλοι εξέφρασαν την άποψη για ένωση των μικρών ομάδων ενώ υπήρξαν κάποιοι που πρότειναν για συνολική διαπραγμάτευση ακόμα και αν αυτή αποτελείται από δέκα ομάδες.

Ωστόσο, παρά τις όποιες συζητήσεις, απόφαση δεν ελήφθη και έτσι τις επόμενες ημέρες το «καυτό» θέμα των τηλεοπτικών θα βρεθεί ξανά στο προσκήνιο, σε μια νέα συνάντηση των ομάδων.

Σχόλια