Αμφίβολη η συμμετοχή Πέλκα και Κάμπος

Ποδόσφαιρο
Αμφίβολη η συμμετοχή Πέλκα και Κάμπος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη διάρκεια της αυριανής μέρας θα κριθεί η συμμετοχή των Δημήτρη Πέλκα και Τζάλμα Κάμπος για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στην Τούμπα τον Ολυμπιακό.

Τόσο ο Τζάλμα Κάμπος όσο ο Δημήτρης Πέλκας κατά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές του, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με την  απόφαση για το αν ενταχθούν τελικώς στα πλάνα του προπονητή τους, να λαμβάνεται στην προπόνηση της ερχόμενης Τετάρτης.

Μετά το διήμερο ρεπό, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν από σήμερα την προετοιμασία τους για το σημαντικότατο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό  με την προπόνηση να διεξάγεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν πάνω στη δύναμη και τη φυσική κατάσταση ενώ το πρόγραμμα περιείχε  ασκήσεις, τόσο με μπάλα όσο και χωρίς ενώ κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, στο στάδιο της Τούμπας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News