default-image

Μεγάλα ματς και απόψε στο Champions League

Ποδόσφαιρο
Μεγάλα ματς και απόψε στο Champions League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μπαρτσελόνα μετά τον αποκλεισμό από την Τσέλσι στα ημιτελικά του Champions League της σεζόν 2011-2012 θέλει να πληγώσει τους Άγγλους, ενώ η Μπάγερν έχει σκοπό να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Μπεσίκτας.

Η φάση των «16» του Champions League συνεχίζεται με τo Tσέλσι-Μπαρτσελόνα να «κλέβει την παράσταση» και φυσικά το ερώτημα που κυριαρχεί είναι το αν τελικά ο Μέσι θα σκοράρει κόντρα στον «κακό του δαίμονα». Ναι, ο ο Αργεντινός δεν έχει σκοράρει ποτέ κόντρα στην Τσέλσι.

Τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι ήταν στα ημιτελικά της σεζόν 2011-2012 εκεί όπου οι «μπλε» πήραν την πρόκριση.

Τη σεζόν 2008-2009 η Μπάρτσα έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου αφήνοντας εκτός τον αγγλικό σύλλογο με δύο ισοπαλίες. Την σεζόν 2006-2007, ούτε τότε οι Καταλανοί είχαν νικήσει μιας και τα δύο μεταξύ τους ματς είχαν έρθει 1-0 στο Λονδίνο και 2-2 στο «Καμπ Νου».

Πριν 12 χρόνια (22/2/2006) η Μπαρτσελόνα έφυγε από την αγγλική πρωτεύουσα με τη νίκη (2-1) και στην έδρα της το ματς έληξε 1-1.

Όσον αφορά στο σημερινό ματς, ο Κόντε δεν υπολογίζει στους Μπάρκλεϊ, Νταβίντ Λουίζ και Μπακαγιόκο, ενώ ο Βαλβέρδε δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σεμέδο και Βερμάελεν.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Μόουζες, Καντέ, Φάμπρεγκας, Αλόνσο, Αζάρ, Πέδρο, Μοράτα

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σέρζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Ζόρντι, Άλμπα, Μπουσλέτς, Παουλίνιο, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Μπεσίκτας, με τους Βαυαρούς να είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Η προηγούμενη φορά που οι δυο τουςβρέθηκαν αντιμέτωποι ήταν η σεζόν 1997-1998όταν κι ο γερμανικός σύλλογος πήρε δυο νίκες.

Ο Χάινκες δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Νόιερ, ενώ ο Γκιουνιές δε αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Πιθανές συνθέσεις:

Μπάγερν Μονάχου: Ουλράιχ, Αλάμπα, Χούμελς, Μπόατενγκ, Κίμιχ, Τιάγκο, Βιδάλ, Κομάν, Χάμες Ροντρίγκες, Μίλερ, Λεβαντόφσκι

Μπεσίκτας: Φάμπρι, Αντριάνο, Πέπε, Μεδέλ, Γκιονούλ, Χάτσινσον, Οζιακούπ, Μπάμπελ, Ταλίσκα, Κυαρέσμα, Νεγρέδο.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News