Στο Ηράκλειο η Εθνική μπάσκετ των ανδρών (pics)

Μπάσκετ
Στο Ηράκλειο η Εθνική μπάσκετ των ανδρών (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο έφτασε σήμερα το πρωί η Εθνική μας ομάδας μπάσκετ των ανδρών, η οποία θα δώσει δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Η αποστολή της Εθνικής μας έφτασε χωρίς προβλήματα στις 10:30π.μ. Το απόγευμα θα κάνουν και την πρώτη τους προπόνηση στα Δύο Αοράκια ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Παρασκευής 23/2 με την Εσθονία, το οποίο θα ξεκινήσει στις 18:30, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι την Κυριακή 25/2 θα κοντραριστεί με τη Μ. Βρετανία στις 18:00 με μοναδικό στόχο να κάνει το 2 στα 2.

Έως τώρα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι αήττητο κι έτσι θέλει να ολοκληρώσει την α' φάση καθώς τα αποτελέσματα θα τη… συνοδέψουν και στην επόμενη φάση.

Κατά την άφιξη της Εθνικής μίλησε στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος στάθηκε στη σημαντικότητα των δύο αγώνων που θα δώσει η Εθνική, ενώ κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο  γήπεδο.

Αρχικά αναφερόμενος στα δύο παιχνίδια που έχει μπροστά η Εθνική είπε: «Με την Εσθονία δεν έχουμε αγωνιστεί ξανά. Είναι μία νέα ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε ότι όλα τα παιχνίδια χρειάζονται μεγάλη συγκέντρωση και μεγάλη προσοχή. Με την Αγγλία έχουμε ξαναπαίξει, ξέρουμε πάνω κάτω τι να περιμένουμε, ίσως υπάρξουν αλλαγές, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια γιατί στόχος είναι να πάρουμε άλλες δύο νίκες ειδικά από τη στιγμή που παίζουμε εντός έδρας».

 Ερωτηθείς για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και το κατά πόσο πλέον ο ένας ξέρει τον άλλο σε αυτή τη νέα Εθνική είπε: «Είναι καλύτερα τα πράγματα και πιο οικείο σε εμάς. Υπάρχουν όμως και πάλι καινούργια παιδιά στο ρόστερ και αυτό που θέλουμε είναι να μπουν και τα νέα παιδιά στο κλίμα της ομάδας και νομίζω ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε το στόχο μας».

 Για το γεγονός ότι αγωνίζονται στο Ηράκλειο είπε: «Είναι κάτι σημαντικό αυτό που γίνεται στο Ηράκλειο καθώς παίρνει μεγάλες διοργανώσεις. Ο κόσμος αγαπά πολύ το μπάσκετ και το είδαμε και την προηγούμενη φορά αυτό. Ευελπιστούμε ότι και αυτή τη φορά θα γεμίσουν το γήπεδο γιατι είναι πολύ σημαντικό να παίζεις για τη χώρα σου μπροστά σε κόσμο που αγαπά τον μπάσκετ».

Ρεπορτάζ: Νίκη Μηλιαράκη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News