Πρώτο διπλό στη σεζόν ο Παναθηναϊκός, 0-1 τη Λάρισα

Ποδόσφαιρο
Πρώτο διπλό στη σεζόν ο Παναθηναϊκός, 0-1 τη Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έσπασε το… ρόδι στα εκτός έδρας παιχνίδια ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε 0-1 της Λάρισας και νίκησε για πρώτη φορά φέτος μακριά από το γήπεδο του.

Οι «πράσινοι» μπήκαν αποφασισμένοι για το διπλό και το έδειξαν από τα πρώτα λεπτά. Πάθος, έλεγχος του ρυθμού, κάποιες λίγες αλλά καλές φάσεις και μπόλικο τρέξιμο.

Το γρήγορο γκολ του Ρόμπιν Λουντ στο 19ο λεπτό, μετά από όμορφη πάσα του Δώνη και γλίστρα του Ζίζιτς, έδιωξε το άγχος από τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, που το... απέκτησαν όμως στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε αυτό βοήθησαν και οι αλλαγές του Ηλίας Φυντάνη, ο οποίος έριξε στη "μάχη" τον Αγκάνοβιτς που αναστάτωσε την δεξιά πλευρά των "πράσινων" και έφτιαξε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις. Καθαρή φάση όμως... γιοκ!

Η πρώτη ουσιαστική φάση της ΑΕΛ ήρθε στο... 89ο λεπτό, όταν ο Μασούρας χόρεψε τους πάντες στα δεξιά και έκανε το γέμισμα, με τον Αγκάνοβιτς να στείλει τη μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Βλαχοδήμου.

ΛΑΡΙΣΑ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γκόικοβιτς (62' Γκόλιας), Ζίζιτς, Γουάλας, Λαγός (46' Αγκάνοβιτς), Φατιόν, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κρίζμαν, Ναζλίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Αυλωνίτης, Οικονόμου, Ινσούα, Τζανδάρης (90'+4' Μουνιέ), Κάτσε (87' Κολοβέτσιος), Κουλιμπαλί, Λουντ, Χατζηγιοβάνης (74' Στάικος), Δώνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News