Ηλεκτρικά φορτία για την επάνοδο του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ηλεκτρικά φορτία για την επάνοδο του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νίκη του ΟΦΗ στην Σπάρτη είχε μεγάλα ηλεκτρικά φορτία, που επανέφερε την ομάδα στην δεύτερη προνομιούχο θέση, μετά την έκτη αγωνιστική, όπου είχε ξαναβρεί. Για να επιτύχει την επάνοδό του στην Σούπερ Λίγκα, θα συνεχίσει να "κυνηγά" την πρώτη!

Ένα πρωτάθλημα, ή μια άνοδος, επιτυγχάνεται με την ορθή συνεργασία και δράση όλων των «κρίκων» της αλυσίδας, μηδενός εξαιρουμένου. Επιτυχία σε ένα πρωτάθλημα είναι το σύνολο της βαθμολογικής συγκομιδής. Αυτό που λέμε «ταμείο στο τέλος».

Στον ΟΦΗ συμβαίνει τώρα και με οδηγό την ίδια την ομάδα που άναψε τη φλόγα, για να πιστέψουν όλοι στο όραμα του στόχου, αφού χρειάστηκε στην πορεία να ξεπεραστούν «συμπληγάδες».

Με δεδομένη την αγωνιστική ισχύ και τη διάθεση της ομάδας, το νέο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη νέα διοίκηση που θα προκύψει μαζί με τις οικονομικές εγγυήσεις που μπορεί να φέρνει μαζί της. (Αλίμονο αν αυτή, δεν θα έχει έμπρακτες καλύψεις).

-Βάσει των όσων προηγήθηκαν στην προηγούμενη συνέλευση των μετόχων με τις έγγραφες εξουσιοδοτήσεις της πλειοψηφίας στον Γιάννη Πολεμαρχάκη, μπορούμε να περιμένουμε μια νέα διοίκηση με διευθύνοντα σύμβουλο τον ίδιο, ίσως και πρόεδρο ξανά, θέση για την οποία ο Πολεμάρχάκης, θα ήθελε να αποδεχτεί ο Κώστας Καζανάκης.

Η ουσία των κινήσεων της διοίκησης της ΠΑΕ που έχουν γίνει με πρωτοβουλίες του Κώστα Καζανάκη για τον ΟΦΗ, έχουν άλλη βαρύτητα, σχολιάζονται πολύ θετικά και φέρνουν αποτελέσματα.

-Πως πάτε από την αριθμητική; 5-2=3 Σωστό;

-Η δήλωση του προέδρου του ερασιτέχνη Εργοτέλη Γιώργου Στειακάκη, για την ΠΑΕ και την ομάδα, ήλθε με αίσθημα ευθύνης σε μια κρίσιμη στροφή, βάζοντας στο τραπέζι πολύ σοβαρά τα ερωτήματα και το ζητούμενο που καλείται να σωθεί για τον Εργοτέλη από την παρτίδα του πρωταθλήματος.

«Η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας, πέρα από την βαθμολογική καταβύθιση, δημιουργεί κλίμα ακυβέρνητου καραβιού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο αβάσιμων φημών και προσβλητικών για τον Σύλλογο σχολίων, το οποίο αδικεί και τον ίδιο».

Αλήθεια που είναι ο κ. Σάμι;

Η πραγματικότητα δεν "παίζει" για τον Εργοτέλη, δεν κάνει αστεία. Η κατηγορία αυτή είναι η βάση πάνω στην οποία μπορεί να δημιουργεί την ανάδειξη και την προώθηση των ταλέντων του και να κρατά ψηλά την παραγωγή στον τομέα των υποδομών. Πιο κάτω δεν συνάδει, μετά και την επιλογή του καλοκαιριού.

-Με τα λόγια δεν σώζεται μια ομάδα, έχοντας να ανταγωνιστεί με άλλες που έχουν και θείους στην Κορώνη… Το πρωτάθλημα, όπως για την κορυφή λέμε για τον ΟΦΗ, έτσι και για την παραμονή, απαιτεί βαθμούς…

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News