default-image

Στη Βραζιλία για τον Αρτούρ η Μπαρτσελόνα

Αθλητισμός
Στη Βραζιλία για τον Αρτούρ η Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo", ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Φερνάντεθ βρίσκεται στη Βραζιλία για το το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Γκρέμιο για την απόκτηση του Αρτούρ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Αρτούρ στην Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", o αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, Ρόμπερτ Φερνάντεθ βρίσκεται στη Βραζιλία για το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Γκρέμιο για την απόκτηση του 21χρονου χαφ.

Ο Αρτούρ είναι μία απ' τις αποκαλύψεις της εφετινής σεζόν στο βραζιλιάνο πρωτάθλημα, έχοντας 39 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.  Η καταλανική εφημερίδα υποστήριζε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της πως οι "μπλαουγκράνα" προσφέρουν 30.000.000 ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαίρου, με την Γκρέμιο να θέλει 36.000.000 ευρώ.

Η διαφορά είναι πολύ μικρή και το γεγονός πως ο Φερνάντεθ μετέβη στο Ρίο ντε Τζανέιρο δείχνει πως δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή. Μάλιστα, το γεγονός πως ο Φιλίπε Κοουτίνιο κίνησε τις διαδικασίες για να αποκτήσει πορτογαλικό διαβατήριο, προκειμένου να αδειάσει μία θέση ξένου απ' το ρόστερ της "Μπάρτσα" ενόψει καλοκαιριού, αποδεικνύει πως ο Βραζιλιάνος μέσος είναι ο "εκλεκτός" των διοικούντων την ομάδα.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News