Ο «Βασιλιάς» Λεμπρόν νίκησε τον Γιάννη! (vid)

Μπάσκετ
Ο «Βασιλιάς» Λεμπρόν νίκησε τον Γιάννη! (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναμφισβήτητα όλα τα ελληνικά βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και στην 2η συμμετοχή του σε All Star Game.

Όλοι ήθελαν να κερδίσει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στην γιορτή του μπάσκετ, ωστόσο υπολόγιζε χωρίς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς! 

Ο «βασιλιάς» του ΝΒΑ ήταν... αρχηγός όνομα και πράγμα στην ομάδα του αφού με 29 πόντους, 11 ριμπάουντ και  8 ασίστ οδήγησε την Team Lebron στην τελική επικράτηση κόντρα στην Team Curry με 148-145! 

Μάλιστα ήταν εκείνος που «σφράγισε» και τη νίκη της ομάδας του έχοντας ευστοχήσει στο λέι απ για το προσπέρασμα. Ο Ουέστμπρουκ έστειλε την διαφορά στο +3 ενώ στο τέλος η άμυνα που έπαιξε η Team LeBron ήταν... σεμιναριακού επιπέδου. 

Φυσικά το φετινό All Star Game δεν θύμισε ούτε στο ελάχιστο την παρωδία του 2017. Δεν έλειψαν κάποιες καλές άμυνες, ενώ οι δύο ομάδες προσπάθησαν κατά διαστήματα να παίξουν και κανονικό μπάσκετ.

Παρόλα αυτά τα... πάμπολλα τρίποντα ήταν εκείνα που έκαναν... αρκετά κουραστικό το παιχνίδι. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχαν 123 σουτ έξω από τα 7.25 στο σύνολο, δείγμα της εικόνας του αγώνα στην μεγαλύτερη διάρκειά της.

Όμως η παρουσία του ΛεΜπρόν στο παρκέ, σε συνδυασμό με κάποιες (ελάχιστες η αλήθεια είναι) συνεργασίες έδωσαν άλλο χρώμα στο ματς, το οποίο ωστόσο είχε αρκετή δόση σασπένς στο τέλος.

Όσο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, δεν μπόρεσε ποτέ να βρει ρυθμό στο ματς ωστόσο τελείωσε το ματς έχοντας 16 πόντους με 6/12 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 4/6 βολές, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Από την ομάδα του τον τίτλο του πρώτου σκόρερ μοιράστηκαν από κοινού οι Ντάμιαν Λίλαρντ και ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με 21 πόντους ο καθένας.

Για τους νικητές, εκτός του συγκλονιστικού ΛεΜπρόν, πολύ καλή ήταν και η παρουσία των Τζορτζ (16π.), Ντράμοντ (14π.), Μπιλ (14π.) και Ίρβινγκ (13π., 9ασ., 7ρ.)

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News