Αθλητισμός

Παλαιόχωρα: «Καταδικάζουμε τη συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας απάντησε ουσιαστικά σ’ εκείνη του Ηροδότου, η οποία αναφερόταν σε απαράδεκτες τις επιθέσεις που δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού από τους φιλάθλους και τους παράγοντες της ομάδας της Παλαιόχωρας μετά το τέλος της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας απάντησε ουσιαστικά σ' εκείνη του Ηροδότου, η οποία αναφερόταν σε απαράδεκτες τις επιθέσεις που δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού από τους φιλάθλους και τους παράγοντες της ομάδας της Παλαιόχωρας μετά το τέλος της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Μάλιστα η ομάδα της Παλαιόχωρας καταδίκασε τη συμπεριφορά μικρής μερίδας φιλάθλων της που χωρίς λόγο και αιτία, επιτέθηκε φραστικά σε κάποιους ποδοσφαιριστές του Ηροδότου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με αφορμή το χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στον ΗΡΟΔΟΤΟ αλλά και της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ομάδα της Αλικαρνασσού,
Καταδικάζουμε την συμπεριφορά της μικρης μερίδας φιλάθλων μας που χωρίς λόγο και αιτία, επιτέθηκε φραστικά σε κάποιους ποδοσφαιριστές του ΗΡΟΔΟΤΟΥ.


Όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις έντασης, επικράτησε η λογική και το θέμα έσβησε εκ την γενέσει του. Ακολούθησε μικρή ένταση ανάμεσα σε όσους βρισκόταν στον προθάλαμο των αποδυτηρίων, με τους περισσότερους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, χωρίς να υπάρχει κάτι περαιτέρω.

Η φιλοξενία που τυγχάνουν όλες οι ομαδες στην έδρα μας είναι υποδειγματική και αυτό προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να κάνουμε και απέναντι στον ΗΡΟΔΟΤΟ, ανταποδίδοντας την άριστη φιλοξενία που τύχαμε στην Αλικαρνασσό.

Σε ένα παιχνίδι κομβικό και για τις δυο ομαδες, η ένταση ήταν αναμενόμενη, καθώς στην μορφή που έχει το φετινό πρωτάθλημα, ολα τα παιχνίδια είναι "ο θάνατος σου η ζωή μου", οπότε δεν υπάρχει λόγος ούτε χρόνος για περίεργες "Κουμπαριες", όπως ψιθυρίζατε. Μπορεί να είμαστε νεοφώτιστοι και άπειροι στην κατηγορία, αλλά δεν είμαστε και ούτε θα γίνουμε πιόνια κανενός. Ούτε θα μπλέξουμε σε διαιτητικά παιχνίδια διεκδίκησης τίτλου πρωταθλήματος.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον ΗΡΟΔΟΤΟ στην δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί για όλους μας.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ»

Σχόλια