Και νέος τίτλος για τον Φέντερερ

Σπορ
Και νέος τίτλος για τον Φέντερερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε λίγο καιρό θα είναι 37 ετών και όμως δεν υπάρχει κάποιος αυτή τη στιγμή που να μπορεί να σταματήσει το φαινόμενο «Φέντερερ». Ο Ελβετός νίκησε εύκολα στον τελικό του Ρότερτναμ τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και κατέκτησε τον 97ο τίτλο της καριέρας του!

Χρειάστηκε μόλις 55 λεπτά για να επιβληθεί 2-0 (6-2, 6-2) του κατά τα άλλα φορμαρισμένου Ντιμιτρόφ που σήμερα ήταν η σκιά του εαυτού του.

 Για τον Φέντερερ ήταν η τρίτη φορά που φτάνει στην κατάκτηση του συγκεκριμένου τίτλου το οποίο είχε κερδίσει και το 2005 επικρατώντας επί του τωρινού προπονητή του, Ιβάν Λιούμπιτσιτς και το 2012 κερδίζοντας τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο.

«Είναι μία από αυτές τις εβδομάδες που δε θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Είναι απίστευτο ότι κέρδισα τον 97ο τίτλο της καριέρας μου και επιστρέφω στο Νο1. Περίμενα ο τελικός να είναι δύσκολος. Ο Ντιμιτρόφ είναι σπουδαίος παίκτης αλλά σήμερα έδειξε πως είχε κάποια προβλήματα. Εγώ έπαιξα το τένις μου και είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα» τόνισε μετά τον τελικό ο Φέντερερ που έχει πλέον ρεκόρ 7-0 με αντίπαλο τον Ντιμιτρόφ.

Ο Ελβετός συνεχίζει το κυνήγι του Τζίμι Κόνορς ο οποίος έχει κατακτήσει 109 τίτλους στην καριέρα του.

Πηγή: sportsfeed.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News