Αθλητισμός

Απόλλων Σμύρνης: Δεν υπάρχει θέμα Παράσχου

Η διοίκηση της Ελαφράς Ταξιαρχίας τονίζει ότι ο έμπειρος τεχνικός θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας ως το τέλος της σεζόν

Τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Γιώργο Παράσχο να αποτελεί παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης έβαλε η διοίκηση της Ελαφράς Ταξιαρχίας με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Όπως ξεκαθαρίζει η αθηναϊκή ΠΑΕ, ο Γιώργος Παράσχος θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, ενώ τονίζεται ότι η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσον αφορά στην παραμονή της λόγω των διαιτητικών σφαλμάτων και της ατυχίας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ξεκαθαρίζει ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία κυρίως λόγω εσφαλμένων διαιτητικών αποφάσεων και εξ αιτίας της ατυχίας της.

Παρά το γεγονός αυτό, η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουμε όλοι μαζί μέχρι τέλους της προσπάθεια προκειμένου να επιτύχουμε τον στόχο μας. Τα δημοσιεύματα για συναντήσεις με άλλους προπονητές είναι αναληθή. Ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και μόνο κακό κάνουν στην ομάδα μας.

Κακό στην ομάδα μας κάνουν και όσοι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αναλώνονται σε κριτική για τις όποιες επιλογές έχουν γίνει. Αυτό που προέχει είναι οι φίλαθλοι της ομάδας να βρίσκονται στο πλευρό του προπονητή και των ποδοσφαιριστών και να στηρίξουν τη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Οτιδήποτε άλλο μόνο αποπροσανατολιστικά για την ομάδα μας μπορεί να ενεργήσει και να κάνει ακόμα πιο δύσκολη της θέση της».

Σχόλια