Αποθέωση στο "Ελ. Βενιζέλος" για την Κυπελλούχο Ελλάδος που...πάει ποδόσφαιρο!

Μπάσκετ
Αποθέωση στο "Ελ. Βενιζέλος" για την Κυπελλούχο Ελλάδος που...πάει ποδόσφαιρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποστολή της μπασκετικής ΑΕΚ επέστρεψε σήμερα στη βάση της (Αθήνα) με την πτήση από το Ηράκλειο να απογειώνεται στις 11.15. Στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" περίμεναν την αποστολή πολυάριθμοι φίλοι της ομάδας για να την αποθεώσουν ενώ το απόγευμα (17.15) οι Κυπελλούχοι Ελλάδος είναι... καλεσμένοι της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ για γύρο του θριάμβου στο ΟΑΚΑ (στο πλαίσιο του αγώνα με τη Ξάνθη).

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

"Η ΚΑΕ ΑΕΚ αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του κυπέλλου μπάσκετ! Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας 2018 θα βρίσκονται αύριο (σ.σ. σήμερα στις 17.15), μαζί με το βαρύτιμο τρόπαιο, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ολοι στο ΟΑΚΑ για να υποδεχθούμε και να αποθεώσουμε τους πανάξιους θριαμβευτές του τελικού, πριν από τον αγώνα με την Ξάνθη!"

                Αποθέωση και στο ξενοδοχείο στο Ηράκλειο

Να σημειωθεί πως αργά το βράδυ η αποστολή της μπασκετικής ΑΕΚ αποθεώθηκε από τους Κρητικούς οπαδούς της σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου που είχε καταλύσει για μια εβδομάδα περίπου, καθώς είχε προηγηθεί το παιχνίδι πρωταθλήματος στο Ρέθυμνο την περασμένη Τρίτη, ενώ οι Κυπελλούχοι... το έκαψαν τη νύχτα του Σαββάτου στο "Παγοποιείο" (ακολουθεί ρεπορτάζ από τα επινίκια)...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News