Αθλητισμός

Παπαδόπουλος: "Στον ΟΦΗ για πολλά χρόνια"

"Eύχομαι άνοδο και να μείνω για πολλά χρόνια στον ΟΦΗ" ανέφερε ο Νίκος Παπαδόπουλος, μετά το διπλό στη Σπάρτη

"Eύχομαι άνοδο και να μείνω για πολλά χρόνια στον ΟΦΗ" ανέφερε ο Νίκος Παπαδόπουλος, μετά το διπλό στη Σπάρτη (0-3), που τον ανέβασε στην δεύτερη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας.
 

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, υπογράμμισε ότι «στόχος μας είναι μια προνομιούχο θέση που θα μας ανεβάσει στην επόμενη κατηγορία».
 

Ευχαρίστησε τον κόσμο του ΟΦΗ για την υποστήριξη και τη συμπαράσταση, στο παιχνίδι στη Σπάρτη και ευχήθηκε τα καλύτερα στον Ανέστη Νάστο, ο οποίος χρειάστηκε να αναχωρήσει λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς η σύζυγος του γεννούσε!
 

Αναλυτικά οι αναφορές του Νίκου Παπαδόπουλου, στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη του ΟΦΗ στη Σπάρτη:

 

«Μια σημαντική νίκη για μας, σε ένα γήπεδο που ο αντίπαλος μας ήταν αήττητος.

 

Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι με πρέσινγκ ψηλά και ένταση. Αυτή η διακοπή που έγινε δεν ήταν υπέρ μας . Μας έκοψε το ρυθμό. Πετύχαμε ένα υπέροχο γκολ, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και μετά το δεύτερο γκολ ήρθε μια δίκαιη νίκη.

 

Εύχομαι στον Ανέστη Νάστο και τη σύζυγο του όλα να πάνε καλά. Η σκέψη μας είναι μαζί του.

 

Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε. Από το ξενοδοχείο μέτρησε η παρουσία του.

 

Τελείωσε ο πρώτος γύρος, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι σημαντική χρονιά για τον ΟΦΗ. Εύχομαι ο ΟΦΗ να είναι στις θέσεις της ανόδου. Καλή συνέχεια στην Σπάρτη και να πετύχει τους στόχους της.

 

Θέλω να πω κάτι ακόμη. Η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια. Το να με το αν δεν έχει καμία σχέση. Είμαι προπονητής στον ΟΦΗ, σε μια θέση, που την είχε ένας άνθρωπος που τον αγαπώ και εύχομαι να είμαι εδώ για πολλά χρόνια.

 

Ο στόχος είναι στο τέλος του πρωταθλήματος, να είμαστε σε μια προνομιούχο θέση. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Εμείς θέλουμε στον β’ γύρο 6 βαθμούς παραπάνω, από ότι στον πρώτο. Για μας είναι σημαντικό το επόμενο παιχνίδι.
 

Το μυαλό μου είναι στον παίκτη μου τον Ανέστη Νάστο».

Σχόλια