Γκέλα ολκής για Παναχαϊκή με ήττα 0-1 από Αιγινιακό

Ποδόσφαιρο
Γκέλα ολκής για Παναχαϊκή με ήττα 0-1 από Αιγινιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη γκέλα για την Παναχαϊκή στην προσπάθειά της για την άνοδο στη Super League!

Οι Πατρινοί υπέστησαν σοκ μέσα στο σπίτι τους από τον Αιγινιακό, καθώς ηττήθηκαν 1-0 και σε συνδυασμό με τη νίκη του ΟΦΗ μέσα στη Σπάρτη, γκρεμίστηκαν από τη 2η θέση και πλέον είναι στο -2 από τους Κρητικούς.

Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους χρίστηκε ο Σοφιάνης στο 24' με κεφαλιά, ωστόσο μεγάλο ποσοστό της επικράτησης του Αιγινιακού πρέπει να πιστωθεί στον γκολκίπερ της ομάδας, Τόλιο, που κράτησε το μηδέν παρά τη συνεχή πίεση των γηπεδούχων.

Από την άλλη μεριά, μοιραίος για τους «ροσονέρι» ήταν ο Ελευθεριάδης που στο 90' και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης νικήθηκε από τον Τόλιο σε πολύ μεγάλες ευκαιρίες των Πατρινών.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Σωτηράκος, Γκίνο, Φωτάκης (46' Μουστακόπουλος) , Μασούρας (29' Στεργίδης), Πολυχρόνης (68' Βασιλείου), Ελευθεριάδης, Μωραΐτης

Αιγινιακός (Κώστας Νικολαϊδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πετρούσης, Πολύζος, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι (59' Ανδρικόπουλος), Σοφιάνης (73' Μπιλάλι), Πέριτς (80' Ζούρκος), Παπαδόπουλος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News