Με δύο γκολ στην εκπνοή η Κ19 ΟΦΗ 3-1 την Καλλιθέα

Ποδόσφαιρο
Με δύο γκολ στην εκπνοή η Κ19 ΟΦΗ 3-1 την Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κακός δαίμονας για την Κ19 ΟΦΗ πήγε να εξελιχτεί η Καλλιθέα και τελικά με μεγάλο άγχος και δύο γκολ στις καθυστερήσεις, τη νίκησε με 3-1 στο ΒΑΚ!

Υπενθυμίζουμε ότι η αθηναϊκή ομάδα στο ματς του πρώτου γύρου είχε ισοφαρίσει 2-2 αν και ο ΟΦΗ ήταν μπροστά στο σκορ με 0-2.

Στο σημερινό παιχνίδι ο ΟΦΗ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο α' ημίχρονο με Νοικοκυράκη, Κουράκη και Σταυρακάκη αλλά το 0-0 διατηρήθηκε στο ματς.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ ανέβασε την πίεσή του, ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο 58' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βαλοτάσιου. Ήταν όμως ιδιαίτερα μαχητικοί στο παιχνίδι τους, ενώ ο ΟΦΗ είχε ευκαιρίες με Σταυρακάκη, Νοικοκυράκη και Πλουμή για να έρθει το γκολ στο 77'.

Σε εκείνο το σημείο ο Νοικοκυράκης ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα, με τον Κουράκη να είναι εύστοχος στο πέναλτι που δόθηκε κάνοντας το 1-0.

Η Καλλιθέα πήγε να κάνει τη ζημιά, όταν στο 84' μετά από εκτέλεση φάουλ και αδράνεια της άμυνας, ο Μαργαρώνης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας 1-1.

Στα λεπτά που απέμεναν ο ΟΦΗ έψαξε το γκολ της νίκης και τελικά δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις και μάλιστα εις διπλούν! Στο 91' με σουτ του Σουρνάκη και λάθος του τερματοφύλακα έγινε το 2-1 και το 3-1 ήρθε στο 93' με κοντινό πλασέ του Κουράκη.

K19 ΟΦΗ: Παναγιώτου, Πλευράκης, Κορνάρος, Πλουμής, Λαγουδάκης, Κοντογιάννης, Σταυρακάκης (69' Καλαϊτζάκης), Κοκολογιάννης, Κουράκης (94' Κουγιουμουτζής), Σουρνάκης, Νοικοκυράκης

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Σφυρίδης, Μαργαρώνης, Χαλίλι, Ντάριο, Οικονόμου, Ούγκρης, Γεωργόπουλος (62' Σταματής), Δεληβασίλης (37' Ασλάνης), Βασιλειάδης (70' Χαντάτ, 87' Λαμί), Τζεμίλ (78' Τουρούκης), Βαλοτάσιος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News