default-image

Χωρίς τον Σταμπουλή κόντρα στη Μάνδρα το Ηράκλειο

Μπάσκετ
Χωρίς τον Σταμπουλή κόντρα στη Μάνδρα το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη 18η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα Σάββατο το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής του μπάσκετ, με το Ηράκλειο να δοκιμάζεται στις 17:00 στην έδρα της Μάνδρας. Η κρητική ομάδα έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή σε μια δυνατή έδρα και απέναντι σε μια ομάδα με την οποία ισοβαθμεί στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η νίκη της προηγούμενης εβδομάδας σίγουρα έχει βοηθήσει στον ψυχολογικό τομέα, όμως τα αγωνιστικά προβλήματα παραμένουν, καθώς ο Σταμπουλής υπέστη υποτροπή στη θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τόσο το σημερινό παιχνίδι, όσο και αυτό που ακολουθεί με τον Πανελευσινιακό, επίσης εκτός έδρας. Το θετικό είναι ότι ο Μποχωρίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι ετοιμοπόλεμος. Διαιτητές θα είναι οι κ. Ρίζος και Μαγκαφάς.

Τη 18η αγωνιστική συμπληρώνουν τα παιχνίδια Ιωνικός Ν.-Ιπποκράτης, Δάφνη Δ.-Α.Ε. Ν. Κηφισιάς, Τρίτων-Πανερυθραϊκός, Κορωπί-Πρωτέας Β., Διαγόρας Δρ.-ΚΑΟ Κορίνθου, ΕΦΑΟ Ζωγράφου-Παγκράτι και Ίκαρος Ν. Σμύρνης-Πανελευσινιακός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News