default-image

Γνωστή έγινε η 15αδα της Βραζιλίας από τον Τίτι

Αθλητισμός
Γνωστή έγινε η 15αδα της Βραζιλίας από τον Τίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συνέντευξη του ο τεχνικός της "Σελεσάο" Τίτι έκανε γνωστό μέρος της αποστολής της Εθνικής Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Ο 56χρονος προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στο "UOL Esporte"  και τόνισε ότι "ένα μέρος της αποστολής είναι ανοιχτό κι ένα κλειστό. Τα δεδομένα ονόματα αφορούν σταθερές περιπτώσεις στους συλλόγους τους, στην εθνική, οι οποίοι παίζουν καλά. Είναι οι έντεκα βασικοί και ο Τιάγκο Σίλβα, ο Φερναντίνιο, ο Γουίλιαν, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο".

Οι έντεκα βασικοί είναι οι Άλισον, Ντάνι Άλβες, Μαρκίνιος, Μιράντα, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Ρενάτο Αουγκούστο, Παουλίνιο, Φιλίπε Κοουτίνιο, Νεϊμάρ και Γκαμπριέλ Ζεζούς.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις οκτώ κενές θέσεις, υποστηρίζοντας ότι παρακολουθεί παίκτες για συγκεκριμένους ρόλους, με τις δύο πρόσφατες περιπτώσεις να είναι ο 31χρονος δεξιός μπακ της Κρουζέιρο, Εντίλσον, και ο 34χρονος μέσος της Κορίνθιανς, Ζάντσον.

Η εθνική Βραζιλίας έχει δύο δυνατά φιλικά τον Μάρτιο, στις 23 στη Μόσχα με τη Ρωσία και στις 27 στο Βερολίνο με τη Γερμανία. Η αποστολή για τα δύο φιλικά θα ανακοινωθεί στις 2 Μαρτίου. Η πρώτη υποχρέωσης τη "σελεσάο" στο Μουντιάλ είναι με την Ελβετία στις 17 Ιουνίου.

Πηγή: sport 24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News