Τσαγκρώνης: Θέλουμε έναν τελικό χωρίς απρόοπτα

Μπάσκετ
Τσαγκρώνης: Θέλουμε έναν τελικό χωρίς απρόοπτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ως έναν τελικό που θα σηματοδοτήσει μια νέα μέρα για το ελληνικό μπάσκετ χαρακτήρισε τον αυριανό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης .

Ο παράγοντας της Ομοσπονδίας τόνισε  στο sport-fm.gr ότι και οι δύο ομάδες έχουν μπει στο ίδιο κλίμα αναφορικά με τους στόχους για τη διεξαγωγή του τελικού ενώ ανέφερε ότι για την επόμενη σεζόν θέλουν όλοι να κάνουν ένα βήμα παραπάνω.

Για τις πρώτες ενδείξεις του τελικού: «Από τα πρώτα στοιχεία είμαστε αισιόδοξοι ώστε να έχουμε έναν ωραίο τελικό που να μην σημαδεύεται από τους γνωστούς-άγνωστους. Έχουν μπει και οι δύο ομάδες στο ίδιο κλίμα, αφού κι αυτοί θέλουν να μην έχουν προβλήματα με τους οπαδούς τους. Θέλουν να παρουσιάσουν κάτι καινούριο και να έχουμε έναν τελικό χωρίς απρόοπτα. Δεν χρειάζονται πολεμικές κραυγές ούτε από εφημερίδες, ούτε από σάιτ. Ένα αθλητικό γεγονός είναι. Καμία ομάδα δεν θέλει να προκαλούνται εντάσεις, αφού οι ίδιες έχουν μετά προβλήματα».

Για τη στάση των ομάδων: «Στην προσπάθεια αυτή έχουμε συμπαραστάτες τα αθλητικά σωματεία. Πιστεύουμε θα τα καταφέρουμε όλοι και με τη βοήθεια της τοπικής ένωσης που κάνει υπερπροσπάθειες αυτές τις μέρες. Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή και οι τηλεθεατές που θα δουν το παιχνίδι, θα δουν κάτι διαφορετικό. Θέλουμε να το δείξουμε και έξω ότι μπορούμε να διοργανώσουμε έναν τελικό. Θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα ότι μπορούμε να κάνουμε έναν τελικό με μαθητές και του χρόνου να το πάμε ένα βήμα παραπάνω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News