default-image

Η Κίνα καλεί τον Ινιέστα

Αθλητισμός
Η Κίνα καλεί τον Ινιέστα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κινέζικη ομάδα Tianjin Quanjian ετοιμάζει τρελή πρόταση ύψους 35.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον 35 μέσο της Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Sport».

Ο Ισπανός μέσος εμφανίζεται διστακτικός σε μια τέτοια μετακίνηση καθώς επιθυμία του είναι να παραμείνει στους «Μπλαουγκράνα» και στα βασικά σχέδια του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τη Μπαρτσελόνα να του αφήνει ωστόσο το δικαίωμα να αποφασίσει ο ίδιος για το τι είναι καλύτερο για εκείνο.

Η Tianjin Quanjian θέλει πολύ τον Αντρές Ινιέστα και προσπαθεί να του αποσπάσει το μεγάλο «ΝΑΙ» δελεάζοντας τον με το εξωπραγματικό ποσό των 35.000.000 εκατομυρίων ευρώ ανά έτος συνεργασίας.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η περίπτωση δεν είναι παρόμοια με εκείνη του Μασεράνο τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε, καθώς ο Αργεντινός μέσος που φόρεσε τελικά τα χρώματα της Hebei Fortune δεν υπολογιζόταν από την ομάδα της Βαρκελώνης.

Θυμίζουμε ότι στην Tianjin Quanjian αγωνίζονται ήδη ονόματα αρκετά γνωστά στο Ευρωπαϊκό πόδοσφαιρο, όπως Αλεξ Βίτσελ, Αλεσάντρο Πάτο και Αντονί Μοντέστ ενώ τεχνικός της Κινέζικης ομάδας είναι ο πορτογάλος, Πάολο Σόουζα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News