Ο Παπανικολάου μιλάει για τα...κλειδιά του τελικού

Αθλητισμός
Ο Παπανικολάου μιλάει για τα...κλειδιά του τελικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τη σημασία που έχει η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Ολυμπιακό έκανε λόγω ο Κώστας Παπανικολάου σχετικά με τον επικείμενο τελικό απέναντι στην ΑΕΚ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΟΚ.

Ο διεθνής φόργουορντ τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ενώ δε παρέλειψε να αναφερθεί στη μακρά απουσία του Ολυμπιακού από τον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Τέλος, ο «Παπ» τόνισε ότι τα «κλειδιά» για το επερχόμενο ματς είναι η προσήλωση στο στόχο και η σωστή εκτέλεση του πλάνου.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Τι σημαίνει η επιστροφή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για εσάς;

«Η επιστροφή σε έναν τελικό Κυπέλλου είναι για μας κάτι σημαντικό. Τα τελευταία χρόνια δεν τα είχαμε καταφέρει και μας δίνεται η ευκαιρία να εκπληρώσουμε έναν από τους στόχους μας».

-Η ήττα από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα μπορεί να αποτελέσει κριτήριο ή είναι κάτι εντελώς διαφορετικό;

«Η ήττα αυτή δεν αποτελεί κριτήριο. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που κρίνει τίτλο, αλλά γενικότερα κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, είτε έχουν προηγηθεί πέντε ήττες είτε πέντε νίκες. Σίγουρα περιμένουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό παιχνίδι».

-Έχοντας αναμετρηθεί ήδη με την ΑΕΚ μία φορά, τι είναι αυτό που θεωρείς πως πρέπει να προσέξετε περισσότερο στον αγώνα;

«Για μας πάντα όταν αγωνιζόμαστε το πιο σημαντικό είναι πώς θα είμαστε εμείς προσηλωμένοι και πώς θα κάνουμε σωστά τη δουλειά μας στο παρκέ. Οι προπονητές μας είναι οι υπεύθυνοι που θα μας δείξουν τις λεπτομέρειες που θα είναι τα κλειδιά του παιχνιδιού».

-Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Πόσο σημαντική θα είναι η κατάκτησή του; Και πόσο βοηθάει η μεγάλη εμπειρία που έχει η ομάδα;

«Όταν μιλάς για έναν τίτλο είναι πάντα σημαντικό για όλους μας. Δεν μπορείς να αψηφήσεις έναν τελικό και ευελπιστούμε πως θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

-Τι θα έλεγες στον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει του τελικού;

«Ο κόσμος ήδη ξέρει πως η ομάδα πάντα προσπαθεί στο 100% κι έτσι για μία ακόμη φορά θα δώσει τα πάντα για να φέρει έναν ακόμη τίτλο στο σύλλογο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News