default-image

Ενωτική δήλωση από Βασίλη Κοκκινάκη

Αθλητισμός
Ενωτική δήλωση από Βασίλη Κοκκινάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη δήλωση του νέου προέδρου του ΣΔΠΗ Βασίλη Κοκκινάκη ήταν ενωτική, προκειμένου να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις με την ΕΠΣΗ.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Στο διοικητικό συμβούλιο οι συνάδελφοι διαιτητές μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν πρόεδρο του συνδέσμου και να διαδεχτώ τον Κώστα Κουναλάκη που βρισκόταν στην θέση αυτή από το 2005. Πρώτο μου μέλημα είναι η αποκατάσταση των σχέσεων με την ΕΠΣΗ που έχουν διαταραχθεί εδώ και λίγους μήνες. Με τον πρόεδρο της ένωσης κ. Τζώρτζογλου και τον πρόεδρο της επιτροπής κ. Κουτεντάκη ήδη έγιναν κάποιες συζητήσεις και αναμένεται μια συνάντηση για να λυθούν οι όποιες διαφορές και να συνεχιστεί η ομαλή πορεία των 13 τελευταίων χρόνων.

Θα έχουμε στενή συνεργασία με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και το μέλος της Κουκουλάκη Μιχάλη που προέρχεται από τον σύνδεσμο μας ώστε να βοηθήσουμε τους διαιτητές μας με αυστηρό κριτήριο πάντα την αξιοκρατία και το ήθος. Στόχος μας επίσης είναι το άνοιγμα προς τους παράγοντες ποδοσφαίρου με διάφορες δράσεις ώστε να κατανοήσουν καλύτερα τον δύσκολο ρόλο του διαιτητή.

Σε αυτό τον αγώνα μας δεν περισσεύει κανείς. Θα αγκαλιάσουμε όλους τους διαιτητές αλλά θα είμαστε αμείλικτοι σε όποιον προσπαθήσει να υπονομεύσει ή να σαμποτάρει την προσπάθεια μας, προσβλέποντας σε ίδιο όφελος. Θα ήταν παράλειψη μου αν δεν έκανα ιδιαίτερη αναφορά στο στενότερο συνεργάτη Κουναλάκη Κώστα που για 32 χρόνια είναι στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα δίπλα μου. Τέλος ευχαριστώ όλους που με διάφορους τρόπους μου ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News