Αθλητισμός

Στην τελική ευθεία για τον τελικό στα "Δύο Αοράκια"

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τον αυριανό (17:15) τελικό του κυπέλλου που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό στα «Δύο Αοράκια».

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τον αυριανό (17:15) τελικό του κυπέλλου που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό στα «Δύο Αοράκια», παρουσία μαθητών και αθλητών μετά την απόφαση των διοργανωτών να μην διατεθούν εισιτήρια προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο δημιουργίας επεισοδίων.

Έτσι περισσότερα από 3500 παιδιά θα μεταβούν με πούλμαν και συνοδευόμενα από εκπαιδευτικούς και προπονητές στο κλειστό, με στόχο να πραγματοποιηθεί μία γιορτή του μπάσκετ.

Οι εμπλεκόμενοι φορείς παρουσιάζονται έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι, με στόχο να κυλήσουν όλα ομαλά και να ευχαριστηθούν τα παιδιά που βρεθούν στα «Δύο Αοράκια» αλλά και το κοινό που θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τους τηλεοπτικούς του δέκτες…

Σε ότι αφορά την προετοιμασία των δύο ομάδων, αυτή συνεχίστηκε για την ΑΕΚ και χθες στα «Δύο Αοράκια». Ο Ντράγκαν Σάκοτα είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του αφού δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ακολούθησε το  μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού προγράμματος και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αυριανό τελικό . Ο διεθνής γκαρντ έκανε  εντατική θεραπευτική αγωγή για να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.  

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν τη χθεσινή τους προπόνηση στο ΣΕΦ ενώ το βράδυ έφτασαν στο Ηράκλειο. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, επίσης  δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα έχει 13 παίκτες στη διάθεσή του .

Στο Ηράκλειο  βρίσκονται οι Κιμ Τιλί και Δημήτρης Αγραβάνης  παρότι  είναι ανέτοιμοι να βοηθήσουν.  

Σχόλια