default-image

Στο Καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης

Σπορ
Στο Καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σημαντική αναγνώριση δέχθηκε ο επιτυχημένος Ημιμαραθώνιος ο οποίος πλέον θα καθιερωθεί ως ένας αναγνωρισμένος ετήσιος αγώνας, μετά από την ένταξη του στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ.

Όπως είναι φυσικό, η χαρά και η ικανοποίηση από τους εμπλεκόμενους της διοργάνωσης είναι μεγάλη, με την εξέλιξη αυτή να έρχεται στη συνέχεια της επίσημης μέτρησης της διαδρομής από την Διεθνής Ένωση Ομοσπονδιών Κλασικού Αθλητισμού (IAAF) και τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Αγώνων Μεγάλων Αποστάσεων (AIMS).

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης ο οποίος διοργανώνεται κάθε χρόνο, την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου συγκαταλέγεται πλέον ως ένας καταξιωμένος θεσμός, ανάμεσα στους κορυφαίους αγώνες της χώρας. Μέσω της διοργάνωσης, αναδεικνύεται η ομορφιά της Κρήτης μέσα από τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό.

Βάσει των εξελίξεων λοιπόν, η ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου, είναι στην ευχάριστη θέση να υπερηφανεύεται για την προσπάθεια αυτή αλλά και την εδραίωση του Ημιμαραθωνίου, ο οποίος λαμβάνεται πλέον ως ένα λαμπρό αθλητικό γεγονός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News