default-image

Μπορούσης για ΠΑΟ, Ισπανία και Γιαννακόπουλο

Μπάσκετ
Μπορούσης για ΠΑΟ, Ισπανία και Γιαννακόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την πιθανότητα επαναπατρισμού αλλά και για το αν θα μπορούσε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Γιάννης Μπορούσης σε ραδιοφωνική εκπομπή του «ΣΠΟΡ FM94.6». O έμπειρος σέντερ έκανε αναφορές για την Ισπανία αλλά και για τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο «Μπούρου» βρίσκεται στην Ελλάδα και παραχώρησε συνέντευξη στον «ΣΠΟΡ FM94.6». Η ομάδα του, Zhejiang Lions, θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του κινεζικού πρωταθλήματος, αλλά ο ίδιος δήλωσε πως αν η ομάδα του δεν έφτανε τόσο μακριά, τότε θα επέστρεφε στην Ευρώπη.

«Έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο που δεν σπάει, εκτός αν το θέλω εγώ. Πιστεύω πως θα είμαι εκεί και του χρόνου. Φέτος, θα μπορούσε να τελείωνε η σεζόν τέλη Φεβρουαρίου, αν δεν περνούσαμε στα πλέι οφ, και σε αυτή την περίπτωση είχα το πράσινο φως από την ομάδα μου να παίξω σε μία ομάδα της Euroleague. Αν είχα τελειώσει θα γυρνούσα να παίξω στον Παναθηναϊκό ή σε μία ισπανική. Υπάρχει ανοικτή πόρτα από πέρσι με τον Παναθηναϊκό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής σέντερ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πρώτη του επαφή με ανθρώπους από το κινεζικό πρωτάθλημα, καθώς και στην περσινή απόφασή του να παίξει στον Παναθηναϊκό. «Πριν από τρία χρόνια, όταν ήμουν στην Ρεάλ, ξεκίνησε η ιστορία. Πέρσι ήμουν πιο ζεστός, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξαν τα δεδομένα μετά τις συζητήσεις που είχα με τον κύριο Γιαννακόπουλο. Μετά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ένιωθα δικαιωμένος και γεμάτος και έτσι πήραν την απόφαση να κάνω το βήμα για το κινέζικο πρωτάθλημα».

Παράλληλα, σχολίασε τις περσινές «αντοχές» που έδειξε ο Παναθηναϊκός Superfoods μετά το περιστατικό με το πούλμαν, κατά την επιστροφή από την Κωνσταντινούπολη: «Πιστεύω πως έπαιξα ένα σοβαρό ρόλο στην ομάδα, σε εκείνο το σημείο. Γιατί θα μπορούσαμε να χάσουμε εύκολα στους τελικούς με τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά το πήραμε. Έδειχνε καλύτερη ομάδα από εμάς σε εκείνο το σημείο. Αξίζουν βέβαια και πολλά συγχαρητήρια στον Πασκουάλ που κράτησε την ομάδα». 

Σχετικά με τον Νικ Καλάθη, δήλωσε: «Κακός παίκτης (γέλια). Έχει δείξει αν είναι καλός. Και όταν έφυγα από τον Παναθηναϊκό πήρε μόνος του το Eurocup με την Λοκομοτίβ. Και εγώ βελτιώθηκα στα 30 μου».

Όσον αφορά στον Γιώργο Παπαγιάννη που έμεινε ελεύθερος από τους Σακραμέντο Κινγκς, τόνισε: «Πρέπει να βγάλει το άγχος από πάνω του. Να αφοσιωθεί στο μπάσκετ και να καταφέρει να βρει τα βήματά του βρίσκοντας μία σωστή ομάδα που του δώσει ρόλο και χρόνο. Αν δεν παίζεις και δεν έχεις εικόνες, δεν πρόκειται να βελτιωθείς».

Για τις προσθήκες των Πέιν και Τζέιμς, ανέφερε: «Παρακολουθώ όλες τις ομάδες της Euroleague. Ελληνικό πρωτάθλημα μέσω WEB TV βλέπω. Τον Πέιν δεν τον γνωρίζω. Θεωρώ ότι, για να τον επέλεξαν, κάτι καλό θα κάνει. Τον Τζέιμς τον αγαπάω πάρα πολύ. Συνυπάρξαμε πολύ καλά, είναι έξω καρδιά. Θα βοηθήσει την ομάδα, είναι καλός παίκτης. Δεν είμαι αντικειμενικός μαζί του».

Όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αποκρίθηκε: «Έχει δείξει και η οικογένειά του τόσα χρόνια πόσα χρήματα βάζουν. Είναι ένας άνθρωπος που, αν δεν του φερθείς σωστά, τρελαίνεται. Όταν βάζεις τα λεφτά σου κι έχεις έναν κόσμο που σε πιέζει, δεν μπορείς να μην αντιδράς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News