Ο τροχός που κινεί τα... νήματα!

Ποδόσφαιρο
Ο τροχός που κινεί τα... νήματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο μυαλό τους είναι η νίκη. Αυτό το πέρασμα από την «απόρθητη» Σπάρτη, δεν είναι ότι κι ότι… Η νίκη θα βγάλει μεγάλα φτερά για πέταγμα εκεί όπου όλοι τους ονειρεύονται. Ξέρουν τις δυσκολίες του αγώνα και με την παρουσία του νέου προπονητή στον πάγκο των γηπεδούχων και επικεντρώνουν την προσοχή τους. Θα δείξει και ο καιρός…

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σε αυτό το ματς. Εσωτερικά και εξωτερικά!

Στα άλλα που αφορούν την ενδυνάμωση που κινεί… τροχούς, κάτι «αναμένεται» εντός των ημερών. Υπάρχει κινητικότητα και προφανώς οι πιθανότητες για κάποια αποτελέσματα, είναι αρκετές.

Μέγας θόρυβος στη Θεσσαλονίκη για τον ορισμό του Ευαγγέλου και του Τουμπακάρη (Αθηνών). Ειδικά τον δεύτερο που είναι και διεθνής επόπτης, τον έχουν χρίσει «Ολυμπιακάκια» και τον για τον πρώτο θυμίζουν τη Νέα Σμύρνη. Παρενέργεια ολοφάνερη, μετά την επίσκεψη Μελισσανίδη στον Περέιρα!

Τώρα που τις βλέπει τις γερές βάσεις που μπήκαν επί θητείας του στην ελληνική διαιτησία, είναι πραγματικό κουίζ για δυνατούς λύτες!

Χάνουν το στοίχημα, ότι πόνταραν στην πρόταση της UEFA. Ένεκα συνθηκών το δίδυμο Κουκουλάκης - Τριτσώνης, παραμένουν στην ΚΕΔ. Άλλωστε κι ο τρίτος του πίνακα, έχει βγει εκτός βασικών στόχων…

Χαμός με τις ενστάσεις ομάδων στη Football League, ειδικά από την περιοχή της ουράς. Μετά τα περί ασφάλισης και ΙΚΑ, βλέπουμε την Καλλιθέα να κάνει ένσταση κατά του Αιγινιακού, γιατί παίκτης της ομάδας της Πιερίας, μπήκε στο ματς με τον αριθμό φανέλας άλλου ποδοσφαιριστή!!!

Η ποιότητα του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής, φαίνεται και από το πλήθος των εγκαλουμένων ΠΑΕ κατά περιόδους γιατί δεν έχουν δηλώσει προπονητή με δίπλωμα UEFA pro, όπως ορίζει ο κανονισμός.  Νέοι πελάτες από τον αθλητικό δικαστή για παράβαση άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου είναι η Σπάρτη, ο Παναιγιάλειος και η Βέροια.

«Προσπαθούμε να ισιώσουμε το πρωτάθλημα», δηλώνει ο πρόεδρος της Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος. Ναι μεν ο άνθρωπος προσπαθεί, αλλά με τις προδιαγραφές του είναι αδύνατον να συμβεί, παρά μόνο κάποια σε σημεία του. Έπειτα δεν γίνεται μόνο Έλληνες, όσο κι αν θεωρητικά έχει δίκιο. Ευρωπαϊκή Ένωση, γαρ...

Το μόνο καλό είναι ότι ξέρουν τι συμβαίνει από τους αξιωματούχους του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της Πολιτείας, όμως η πράξη έχει αποδείξει ότι δεν εξαρτάται από αυτούς! όπως είπε και ο Μποροβήλος για τα τηλεποτικά δικαιώματα και την κεντρική διαχείριση που κινδυνεύει, "συμφέροντα χαλάνε... τη σούπα"!

«Στα μέζεα του στεατοπυγικού υποσυστήματος» της θύρας 4 του ΠΑΟΚ η απαγόρευση να πάνε στη Λαμία!

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News