default-image

Τραυματίστηκε ο Μήτρογλου,δεν παίζει με Μπράγκα

Ποδόσφαιρο
Τραυματίστηκε ο Μήτρογλου,δεν παίζει με Μπράγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας μυικός τραυματισμός στάθηκε αρκετός για να κρατήσει τον Κώστα Μήτρογλου εκτός πλάνων του Ρούντι Γκαρθία για την αναμέτρηση με την Μπράγκα, στο πλαίσιο των 32 του Europa League.

Λίγο πριν το τέλος του προπονητικού προγράμματος της Τρίτης (13/2), ο Κώστας Μήτρογλου ένιωσε έναν πόνο στον μηρό και μια ημέρα αργότερα ο Ρούντι Γκαρθία αποκάλυψε ότι ο Έλληνας φορ τέθηκε νοκ-άουτ από την αναμέτρηση με την Μπράγκα εξαιτίας μυικού προβλήματος.

"Η εξέλιξη αυτή σημαίνει μια λιγότερη λύση τη στιγμή που έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Είναι πλέον αναγκαίο να χρησιμοποιήσω περισσότερο τους Ενζί και Ζερμέν, προκειμένου να καλύψουμε την απώλεια του Κώστα. Μετράμε -1 στο ροτέισον.

Ο Μήτρογλου είναι ο μοναδικός επιθετικός περιοχής που έχουμε με τα δικά του στοιχεία. Στην Μπενφίκα απέδειξε πως είναι σπουδαίος σκόρερ. Η απουσία του είναι σημαντική.

Οι άλλοι παίκτες δεν έχουν τα χαρακτηριστικά του. Έχει προσαρμοστεί καλά στην ομάδα, ανταποκρίνεται σωστά κι ας έχει τον ρόλο του αναπληρωματικού", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Μάρσειγ.

Πηγή:Sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News