Ικανοποίηση και αισιοδοξία για την πρόκριση των Μικτών

Ποδόσφαιρο
Ικανοποίηση και αισιοδοξία για την πρόκριση των Μικτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν οι προπονητές των Μικτών Νέων και Παίδων Γιάννης Χατζησεβαστός και Αντώνης Φραγκάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και οι παράγοντες των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, για τις εμφανίσεις, τις νίκες και συνάμα την πρόκριση στους «8» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της Μικτής Νέων Γιάννης Χατζησεβαστός δήλωσε από την πλευρά του: «Δουλέψαμε πολύ το τελευταίο διάστημα. Τα παιδιά έδειξαν αποφασιστικότητα και υπάρχει ικανοποίηση και αισιοδοξία για το μέλλον των παιδιών».

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα λεγόμενα του Αντώνη Φραγκάκη ο οποίος τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό σε τέτοια παιχνίδια να μπορείς να κάνεις τέτοιες γεμάτες εμφανίσεις. Τα παιδιά έδειξαν την προσωπικότητά τους και τον χαρακτήρα τους. Από την αρχή υπήρχε εμπιστοσύνη στα παιδιά και μέσα από τη δουλειά μπορεί να συνεχιστεί αυτό το όμορφο ταξίδι».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου έδωσε τα συγχαρητήρια του στις ομάδες των Μικτών, τους προπονητές τους και τους συλλόγους που αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τους ετοιμάζουν για να εκπροσωπήσουν το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ενώ συμπληρώνοντας τόνισε πως είναι μια μεγάλη μέρα για το ποδόσφαιρο της πόλης.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής των Μικτών ομάδων Βαγγέλης Παπαγγελής τόνισε ότι, «η δουλειά που γίνεται στις Μικτές ομάδες είναι καθημερινή και αυτό που δημιουργήσαμε τα τελευταία χρόνια βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Εντός κι εκτός γηπέδων κερδίζουν τα εύσημα οι Μικτές ομάδες.

Τέλος το μέλος της Επιτροπής Γιώργος - Πλούταρχος Κουτεντάκης συνεχάρη τα παιδιά και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι και οι δύο ομάδες μπορούν να φτάσουν ξανά στους τελικούς, όπως την περασμένη χρονιά.

Αποκλείστηκε το Ρέθυμνο - Οι αντίπαλοι της Μικτής Νέων

Την ήττα γνώρισε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα Νέων του Ρεθύμνου από το αντίστοιχο των Κυκλάδων, το οποίο πέρασε στα προημιτελικά, ενώ εκεί η Μικτή Νέων της ΕΠΣΗ θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια εκ των Αχαΐα, Αργολίδα, Σέρρες, Ξάνθη, Μεσσηνίας και Μακεδονίας ή Θεσσαλίας που αγωνίζονται αύριο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News