Άνετη πρόκριση στους «8» για τη Μικτή Νέων

Ποδόσφαιρο
Άνετη πρόκριση στους «8» για τη Μικτή Νέων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η Μικτή Νέων επιβλήθηκε με 3-0 του αντίστοιχου αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Άρτας στο Μοσχάτο και πήρε την πρόκριση για τους «8» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Τον… χορό των τερμάτων άνοιξε στο 12' ο Κουτεντάκης. Ο Σαβουϊδάκης έβγαλε τη σέντρα, ο Μαμουλάκης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Κουτεντάκης με σουτ από την "καρδιά της άμυνας" άνοιξε το σκορ για το Ηράκλειο!

Το συγκρότημα του Γιάννη Χατζησεβαστού κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 69' όταν ο Μαμουλάκης εκτέλεσε το κόρνερ, ο γκολκίπερ της Άρτας δεν κατάφερε να κάνει καλή έξοδο και ο Σμπώκος με το κεφάλι έκανε το 2-0.

Το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 77', όταν από το γύρισμα του Μαμουλάκη, ο Τσαμπουράκης σε κενή εστία πέτυχε το 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της ΕΣΠΗ.

Παρακολουθείστε το live της αναμέτρησης:

12΄ΓΚΟΛΛΛ: Από σέντρα του Σαβουιδάκη, ο Μαμουλάκης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Κουτεντάκης με σουτ από την "καρδιά της άμυνας" άνοιξε το σκορ για το Ηράκλειο!

15΄ Από φάουλ του Κουτεντάκη ο Σαβουϊδάκης πήρε την κεφαλιά και το Ηράκλειο "άγγιξε" το δεύτερο γκολ χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία...

24΄ Ο Στακάκης κάνει την κουρσα από δεξιά και το σουτ αλλά δεν βρίσκει στόχο...

69΄ΓΚΟΛΛΛ: Aπό κόρνερ του Μαμουλάκη, ο γκολκίπερ της Άρτας δεν κατάφερε να κάνει καλή έξοδο και ο Σμπώκος με το κεφάλι πέτυχε το 2-0.

71΄ Εκπληκτική απόκρουση του Ψιμόπουλου σε χτύπημα φάουλ του Ζοτάι...

77΄ΓΚΟΛΛΛ: Γύρισμα του Μαμουλάκη και ο Τσαμπουράκης σε κενή εστία πετυχαίνει το 3-0 για το Ηράκλειο!

Το παιχνίδι ολοκληρώνεται! Το Ηράκλειο θα κερδίσει 3-0 την Άρτα σε επίπεδο Νέων και θα περάσει στα προημιτελικά του ενωσιακού πρωταθλήματος. Στα τελευταία λεπτά είχε και ευκαιρίες να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ...

* Την ίδια ώρα στο γήπεδο της Βάρης το Ρέθυμνο έπεσε "θύμα" ανατροπής. Ηττήθηκε από την ομάδα των Κυκλάδων.

Ηράκλειο: Ψιμόπουλος, Στακάκης (60΄Τσαμπουράκης), Παπαδάκης, Σμπώκος, Γκλεζάκος (64΄Μανιουδάκης), Γκίκα, Σαβουϊδάκης, Βοργιάς (72΄Ροδίτης), Πακιουφάκης (79΄Κατσαμάνης), Κουτεντάκης, Μαμουλάκης.

Άρτα:  Μπαλαούρας, Μπιασαδήμας, Κατσιγιάννης (46΄Πάνος), Θεοδώρου, Σίμος, Καναράς (63΄Μπόκος), Μπολιεράκης, Μικρόβας, Μίγδος, Ζοτάι (75΄Κότσης), Κακοχρήστος (79΄ Παππάς).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News