default-image

«Καθάρισε» η Σίτι, 4-0 τη Βασιλεία

Αθλητισμός
«Καθάρισε» η Σίτι, 4-0 τη Βασιλεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι θα προκριθεί για δεύτερη χρονιά στους του Champions League, καθώς νίκησε 4-0 τη Βασιλεία στην Ελβετία. Δυο γκολ ο Γκιουντογάν, από ένα οι Μπερνάρντο Σίλβα και Αγκουέρο.

Με εντυπωσιακό τρόπο επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς νίκησε 4-0 τη Βασιλεία στην Ελβετία και η ρεβάνς στην Αγγλία για τους "16" του Champions League θα είναι μια τυπική διαδικασία.

Από το 14ο λεπτό μέχρι το 23ο η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πέτυχε τρία γκολ, έτσι ο Ισπανός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να βάλει αρκετούς αναπληρωματικούς στο ματς του "City of Manchester".

Αυτή είναι η τέταρτη σερί χρονιά που οι "πολίτες" βρίσκονται στους "16" και για δεύτερη σερί (και δεύτερη συνολικά στην ιστορία τους) θα παίξουν στα προημιτελικά.

Δεκατρία λεπτά άντεξε η Βασιλεία κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία στο επόμενο δεκάλεπτο πέτυχε τρία γκολ και ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση.

Ο Ιλκάι Γκιουντογάν άνοιξε το σκορ στο 14' με εντυπωσιακή κεφαλιά απ' τη σέντρα του Κέβιν Ντε Μπράινε, στο 18' ο Μπερνάρντο Σίλβα διπλασίασε τα τέρματα των "πολιτών" με εξαιρετικό αριστερό σουτ στην κίνηση και με ένα ακόμη τρομερό σουτ (εκτός περιοχής) του Σέρχιο Αγκουέρο έγινε το 0-3 στο 23'.

Στο 54' με εξαιρετικό πλασέ εκτός περιοχής, ο Ιλκάι Γκιουντογάν έκανε το 0-4, με τον Τουρκο-Γερμανό να πετυχαίνει δυο γκολ σε ματς Champions League για δεύτερη φορά στην καριέρα του, καθώς το έχει κάνει και κόντρα στην Μπαρτσελόνα!

Λίγο έλειψε μάλιστα στο 74' να κάνει χατ-τρικ, καθώς ο Βάλτσικ απέκρουσε το κοντινό πλασέ του, ενώ ο Λερουά Σανέ επέστρεψε από τραυματισμό και στο 57' αντικατέστησε τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βασιλεία (Ραφαέλ Βικί): Βάτσλικ, Λακρουά, Λανγκ, Φρέι, Στόκερ, Σούτσι, Τσάκα, Ομπερλάν, Ντιέ, Ελιουνούσι, Ριβέρος.

Μαν. Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Κομπανί, Οταμέντι, Γουόκερ, Ντελφ, Γκουντογκάν, Φερναντίνιο, Στέρλινγκ (57' Σανέ), Μπ. Σίλβα, Ντε Μπρόινε (63' Σίλβα), Αγουέρο.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News