Τζέιμς: “Επέστρεψα για τη Euroleague”

Αθλητισμός
Τζέιμς: “Επέστρεψα για τη Euroleague”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρωί της Τρίτης (13/2) ανακοινώθηκε από την "πράσινη" ΚΑΕ ο Μάικ Τζέιμς και λίγες ώρες αργότερα ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε στην Ελλάδα, ενώ στο "Ελ. Βενιζέλος" τον υποδέχτηκαν φίλοι των "πρασίνων". Ο ίδιος  ήταν εμφανώς κουρασμένος από το ταξίδι της επιστροφής στο... σπίτι του, αλλά δεν έκρυψε την θέλησή να βρεθεί με το "τριφύλλι" στην κορυφή.

"Κατά την διάρκεια της σεζόν μιλούσα με πολλούς συμπαίκτες. Ο Νικ (σ.σ. Καλάθης) μάλιστα μου έλεγε εδώ και καιρό να γυρίσω", είπε ο Τζέιμς λίγα λεπτά μετά την άφιξή του στο "Eλ. Βενιζέλος", όπου τον περίμεναν 20 οπαδοί του Παναθηναϊκού, ενώ κάποιοι εξ αυτών είπαν και μία... ατάκα για τον Ολυμπιακό.

Όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που τον έκαναν  να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό Superfoods και η συμμετοχή στο Final Four και η κατάκτηση της EuroLeague είναι ένας εξ αυτών, είπε πως "δεν ήμουν εδώ, αλλά πλέον γύρισα. Υπάρχουν πράγματα που δεν έχω τελειώσει".

Για το πρώτο πράγμα που θα κάνει, τόνισε: "Θα κάνω ντους (σ.σ. γέλια). Θα πάω σήμερα στο γήπεδο για προπόνηση, λογικά δεν θα προπονηθώ, αλλά αύριο θα κάνω σίγουρα προπόνηση (σ.σ. 14/2).

Επίσης, ρωτήθηκε για την θητεία του στο NBA: "Ήταν cool και μία καλή εμπειρία, αλλά πλέον τελείωσε".

Τι, όμως, του έλειψε από τους "πράσινους": "Πολλά μου έλειψαν από τον Παναθηναϊκό, Είμαι λίγο κουρασμένος τώρα, αλλά είμαι χαρούμενος που γύρισα. Ακόμα και ο αδελφός μου, μού είπε πως νιώθει πως γυρίσαμε σπίτι μας".

Τέλος, ο Μάικ Τζέιμς ρωτήθηκε αν μπορεί ο Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι να σηκώσει το τρόπαιο της EuroLeague: "Το ελπίζω.  Αυτό είναι το πλάνο", απάντησε.

Πηγή: Sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News