Καλή παρουσία του Α.Ο. Θησέα στο Πανελλήνιο ξίφους νέων

Σπορ
Καλή παρουσία του Α.Ο. Θησέα στο Πανελλήνιο ξίφους νέων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένοι επέστρεψαν στη βάση τους οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Ο. Θησέα Ηρακλείου μετά τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών-γυναικών στο ξίφος μονομαχίας.

Πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός μεταλλίου βρέθηκε η Κατερίνα Οικονομάκη, η οποία μετά από ένα νικηφόρο σερί αγώνων έφτασε στην τελική φάση, όπου αντιμετώπισε δυνατή αντίπαλο και μετά την ήττα κατέκτησε την 8η θέση.

Από εκεί και πέρα, η Μαριάννα-Στέλλα Παναγιωτάκη κατέλαβε την 32η θέση και η Ελένη Μελαμπιανάκη την 60ή καθώς έχασαν στις λεπτομέρειες την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Στα αγόρια, ο Μανόλης Μπινιχάκης κατέκτησε την 9η θέση ανάμεσα σε 73 αθλητές πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Επίσης ο Νικόλαος Πανταζόγλου ήταν 21ος, ο Γιάννης Καραπιδάκης 24ος και ο Φίλιππος Πάσσαμ 57ος.

Στα ομαδικά οι αθλητές του Α.Ο. Θησέα Ηρακλείου έδωσαν μεγάλες μάχες και κατέκτησαν την 5η θέση στα αγόρια και την 7η στα κορίτσια.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριές του και ευχαριστεί τις ANEK Lines για τη βοήθεια στη μετακίνηση των αθλητών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News