Παραίτηση Κουναλάκη από τον ΣΔΠΗ με αιχμές

Ποδόσφαιρο
Παραίτηση Κουναλάκη από τον ΣΔΠΗ με αιχμές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραιτήθηκε μετά από 13 χρόνια από την προεδρία του ΣΔΠ Ηρακλείου ο Κώστας Κουναλάκης και στο Δ.Σ. έγινε αναδιάρθρωση με νέο πρόεδρο τον Βασίλη Κοκκινάκη. 

Έτσι η διοίκηση του Συνδέσμου Διαιτητών συγκροτείται πλέον ως εξής:

 

Πρόεδρος: Κοκκινάκης Βασίλης

Γραμματέας: Μαστορίδης Τάσος

Ταμίας: Φερετζάκης Νίκος

Αντιπρόεδρος: Ιωαννίδης Γιώργος 

Έφορος : Μαυραντωνάκης Γιάννης

Β Γραμματέας: Τουρλουκάκη Χρυσούλα

Μέλος: Λεονταράκης Χάρης

 

Ωστόσο με δήλωσή του στο επίσημο σάιτ των ΣΔΠΗ, ο κ. Κουναλάκης αφήνει αιχμές και κάνει αναφορά για «προσωπική κόντρα ατόμων που προσπαθούν να επιβάλουν την ατομική τους ατζέντα και οδηγούν την ΕΠΣΗ σε βιαστικές και λάθος αποφάσεις».

 

Η δήλωσή του είναι η εξής:

 

«Πριν 13 χρόνια είχα την τιμή να αναλάβω τις τύχες του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου. Παρέλαβα μία αίθουσα χωρίς καμία υλικοτεχνική υποδομή ενώ τώρα είναι μια αίθουσα ανακαινισμένη, πλήρως κλιματιζόμενη με προτζέκτορα, διαδραστικό πίνακα, 50αρα τηλεόραση-μόνιτορ, υπολογιστή σταθερό και φορητό. Σε ανθρώπινο δυναμικό υπήρχε έλλειψη διαιτητών που ανάγκαζε την ΕΠΣΗ να γίνονται τα πρωταθλήματα εκ περιτροπής έχοντας κάθε Κυριακή ένας όμιλος ρεπό, ενώ σε αρκετούς αγώνες αγωνιζόταν ως βοηθοί φίλαθλοι. Σήμερα αυτά τα προβλήματα δεν υπάρχουν. Σε κοινωνικό επίπεδο είχαμε την πρωτοβουλία να συνεργαστούμε με το Όραμα Ελπίδα και να ξεκινήσουμε εμείς στην Κρήτη την καμπάνια για εξεύρεση δοτών μυελού των οστών. Μια πρωτοβουλία που έχει σώσει μέχρι τώρα 4 συνανθρώπους μας. Για όλα τα παραπάνω η ΕΠΣΗ μας απέδιδε πάντα τα εύσημα και αναγνώριζε το έργο μας. Δυστυχώς το καλό αυτό κλίμα τους τελευταίους μήνες έχει χαλάσει λόγω της προσωπικής κόντρας ατόμων που προσπαθούν να επιβάλουν την ατομική τους ατζέντα και οδηγούν την ΕΠΣΗ σε βιαστικές και λάθος αποφάσεις. Τα όσα συμβαίνουν τελευταία στον χώρο του ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο και τα οποία επιμελώς κρατούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θα έχουν σαν αποτέλεσμα να γυρίσει η διαιτησία και το τοπικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. Έχοντας ήσυχη την συνείδηση μου για την μέχρι τώρα πορεία μου παραιτούμαι από την θέση του προέδρου και από μέλος του ΔΣ του ΣΔΠΗ ελπίζοντας να βάλουν νερό στο κρασί τους όλοι oι εμπλεκόμενοι με αυτό που λέγεται τοπικό ποδόσφαιρο γιατί σε αντίθετη περίπτωση μας περιμένουν δύσκολες μέρες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News