Αθλητισμός

Μέχρι... όπου αντέξετε!

Η ΠΑΕ ΟΦΗ χρειάζεται πολύ σοβαρή αντιμετώπιση σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της ομάδας, σε σχέση με τις μετοχικές και διοικητικές επιλογές.

Τι βρήκαν οι "ενδιαφερόμενοι Έλληνες" που δηλώνουν ότι θέλουν να δηλώσουν πρόταση προς τους μετόχους, μετά από τον διαπιστευμένο έλεγχο που έκαναν για λογαριασμό τους στην ΠΑΕ; (Μάλλον δουλευόμαστε ψιλό γαζί...)

Σε κάθε περίπτωση νυν και ενδιαφερόμενοι, πρέπει να βοηθήσουν τον ΟΦΗ υλικά και ηθικά στην ανηφορική προσπάθεια της ομάδας. Μετέωρες καταστάσεις μειώνουν την ικανότητα ανταγωνισμού.

Κάτι μας λέει ότι έχουν ήδη χτυπηθεί πόρτες που έχουν λόγο να ακούσουν το χτύπημα, γιατί αλλιώς, θα είναι δύσκολα.

Προπονητές... και προπονητές

«Η στάση μας δεν αλλάζει, ξέρουμε ποιοι είμαστε. Είναι μια ήττα που κάποια στιγμή θα ερχόταν», δήλωσε ο Γιώργος Πετράκης, μετά το στοπ στο σερί των πέντε νικών του ΑΟΧ Κισσαμικού, στο "Αλκαζάρ". (Όταν ο προπονητής, είναι σοβαρός και προσγειωμένος…)

Πολύ σοφή και η ρήση του πατέρα Γιάννη Πετράκη, όταν ρωτήθηκε για τη μάχη του τίτλου στη Super League.  «Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει βαθμολογικό αβαντάζ, όμως αν θεωρηθεί ως δεδομένο, θα μετατραπεί σε ντεσαβαντάζ».

Διαβάσαμε χτες τις δηλώσεις του προπονητή της Βέροιας (Απόστολος Τερζής, το όνομά του) και νομίσαμε ότι είδαμε άλλο ματς, από κείνο που περιέγραφε σε συνέντευξή του. Αλλά δικαιώθηκε τέλεια η αίσθηση που είχαμε από τον αγώνα, ότι οδήγησε την ομάδα του στο «Γεντί Κουλέ» με σκοπό να κάνει ζημιά με οποιοδήποτε τρόπο. Μήπως θα ήταν καλύτερα να ασχοληθεί σοβαρότερα, ως μέντορας καμικάζι; Ιδανικός!

 #Πολύ ποδόσφαιρο παίζεται γύρο από την Μακεδονία και το όνομά της. Χωρίς αυταπάτες, το χρησιμοποιούν απροκάλυπτα.

 #Βασικά και στον Ολυμπιακό χρεώνουν στον Σωκράτη Κόκκαλη… τον Μελισσανίδη! Ανελέητο πάντα το γαϊτανάκι των συμφερόντων! Το χρήμα δεν κοιτάζει ούτε χρώμα, ούτε πατρίδα, αλλά και ισχύει για όλους (τους)…

 #Τέλος η κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά της Super League, μετά τη βόμβα της NOVA που αλλάζει τα δεδομένα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Άντε τώρα να είσαι μικρός και μεσαίος, να έχεις ανοίγματα κλάσεως εκατομμυρίου και να θέλεις να ανέβεις από τη Football League, για να πάρεις μια ανάσα από τους χτύπους του χειμαδιού... (Το είχαμε εκτιμήσει μήνες πίσω, γιατί και εδώ το παιγνίδι, είναι χωρίς αναισθητικό).

Αλλά χωρίς Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών, υπάρχει λόγος ύπαρξης για της Super League; Και ποιος θα την πληρώνει, που είναι και πανάκριβη; Με την ομπρέλα της ΕΠΟ, θα μπορούμε ωστόσο, να βλέπουμε σίγουρα αυθεντικό "κρατικό πρωτάθλημα", αν προλάβουν! Φτιάξαμε το ποδόσφαιρο κυρ Σταύρο. Μπράβο!

«Όποιος αντέξει» και «μέχρι όπου αντέξει ο καθένας», είναι η ουσία της τηλεοπτικής είδησης και βεβαίως αφορά τους μικρούς. «Μετά την δραματική αυτή εξέλιξη γεννάται το ερώτημα, ποιες ομάδες θα έχουν του χρόνου τηλεοπτική «στέγη» και ποιες θα καταφέρουν να επιβιώσουν οικονομικά;»

 #Στα φίλα προσκείμενα μέσα προς τους "ερυθρόλευκους", βλέπουμε να το διασκεδάζουν: "Μείον τρεις βαθμοί, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων, 90.000 ευρώ πρόστιμο και απαγόρευση εξόδου για Αγίου Βαλεντίνου".

 #Αν τεθεί ξανά θέμα νομίσματος στη χώρα, σίγουρα αυτή τη φορά θα μπει και το ρούβλι στο τραπέζι και στα πάνελ! Ε, Ιβάν;

Στ. Μ.

Σχόλια