Αθλητισμός

Χριστοδούλου: Να συνεχίσουμε το σερί με την ΑΕΚ

Το νικηφόρο σερί στην έδρα του θέλει να συνεχίσει αύριο το Ρέθυμνο Cretan Kings που υποδέχεται την ΑΕΚ, όπως δηλώνει ο Ανδρέας Χριστοδούλου.

Το νικηφόρο σερί στην έδρα του θέλει να συνεχίσει αύριο το Ρέθυμνο Cretan Kings που υποδέχεται την ΑΕΚ, όπως δηλώνει ο Ανδρέας Χριστοδούλου.

Ο παίκτης του Ρεθύμνου έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Θα ξεκινήσω με το γιορτινό διήμερο της Πάτρας. Εκεί όπου μπορεί να φημίζεται για το καρναβάλι, αλλά αυτές τις ημέρες έκλεψε την παράσταση το ΕΚΟ All Star Game 2018. Μία διοργάνωση που ευτυχώς επέστρεψε με εμφατικό τρόπο, με το Ρεθυμνιώτικο στοιχείο να είναι έντονο.

Την πρώτη ημέρα συμμετείχε ο κόουτς Βετούλας με τον Θωμά Κώττα, οι οποίοι έπαιξαν ως αντίπαλοι. Όλοι μαζί οι συμπαίκτες μου κάτσαμε μαζί να απολαύσουμε αυτήν την "τιτανομαχία", διαπιστώνοντας ότι ο προπονητής μας αν χρειαστεί μπορεί και να μας βοηθήσει… όχι από τον πάγκο αλλά μέσα από τις 4 γραμμές του γηπέδου.

Φυσικά τελευταίο άφησα τον Στέφαν Μούντι. Αν και εμείς γνωρίζαμε πως δεν έχει αντίπαλο στον διαγωνισμό καρφωμάτων, αφού ξέραμε τι θα κάνει και για το τι είναι ικανός, είχαμε αγωνία ως το τέλος, πανηγυρίζοντας την κούπα του. Του αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια και εύχομαι να "καρφώσει" και την ΑΕΚ αύριο.

Πάμε τώρα στα αγωνιστικά, εκεί όπου αύριο μας περιμένει μία πολύ δύσκολη αποστολή. Θα φιλοξενήσουμε την "Ένωση", με στόχο φυσικά να επιστρέψουμε στις νίκες. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας από το να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί στην έδρα μας. Στο ΟΑΚΑ στον α' γύρο είχαμε κάνει πολύ καλή εμφάνιση και ελπίζουμε ότι τώρα θα πάρουμε τη νίκη. Η "συνταγή" άλλωστε είναι γνωστή και τη γνωρίζουμε. Πειθαρχία, συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση και βοήθεια από τον κόσμο μας.

Υ.Γ. Στη φωτογραφία απεικονίζομαι με το… γούρι μου που δεν είναι άλλος από τον πατέρα μου, ο οποίος ήρθε να με στηρίξει για ακόμα μία φορά. Μαμά μη ζηλεύεις… για εσένα θα γράψω την επόμενη φορά».

Σχόλια