ΠΑΕ ΟΦΗ: "Δεν ασχολούμαστε με… μαριονέτες"

Ποδόσφαιρο
ΠΑΕ ΟΦΗ: "Δεν ασχολούμαστε με… μαριονέτες"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναφορές του προπονητή της Βέροιας, Τόλη Τερζή σε βάρος του ΟΦΗ για τη φιλοξενία και το κλίμα στο ματς του περασμένου Σαββάτου, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ομάδες του Ηρακλείου.

Η Διοικούσα Επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση, που κάνει λόγο για… μαριονέτες, τονίζοντας ότι είπε αυτά που του έδωσαν στο… χαρτί.

Επίσης, στέλνει «μήνυμα» σε όσους πλέον είναι σε πανικό, λόγω της δυναμικής και της ενότητας στις τάξεις των Κρητικών.

Αναλυτικά: "Bγήκε -λέει- και μίλησε σε βάρος του ΟΦΗ και της φιλοξενίας που είχε η Βέροια στο μεταξύ μας παιχνίδι, κάποιος που αποκαλείται προπονητής της. Και είπε -λέει- ότι ο ΟΦΗ κέρδισε με κάλπικα πέναλτι και απειλές, ένα παιχνίδι στο οποίο έβαλε τρία γκολ, είχε δυο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες!

Αλήθεια, τι άλλο θα ακούσουμε, τι άλλο θα επινοήσουν! Ο άνθρωπος αυτός, είπε αυτά που του είπαν κάποιοι να πει και αυτό το γνωρίζει όλος ο κόσμος. Του τα έγραψαν σε ένα χαρτί και του είπαν βγες και πες τα, για να δημιουργήσουν κλίμα.

Κατ' εντολή τους, λειτούργησε. Άξιος ο μισθός του λοιπόν, μόνο που δεν θα τον πάρει, από τους αφανείς ιδιοκτήτες του! Ο ΟΦΗ δεν θα απαντήσει σε αυτόν. Γιατί δεν μπορεί να ασχολείται με μαριονέτες και ανύπαρκτους πουθενάδες.

Θα απαντήσει, για να ακούσουν εκείνοι που πρέπει. Εκείνοι που βρίσκονται σε πανικό και φόβο. Η  εικόνα που παρουσιάζει ο σημερινός ΟΦΗ, ο οποίος παίζει κατά γενική ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο της κατηγορίας, τους έχει τρομάξει.

Η εικόνα του γεμάτου γηπέδου του ΟΦΗ, που δείχνει ένα ΟΦΗ δυνατό και ενωμένο τους ανησυχεί. Χάνουν την ψυχραιμία τους και εκτίθενται. Όλα αυτά τα «καραγκιοζιλίκια» στα οποία επιδίδονται, απλά δυναμώνουν τον ΟΦΗ και τον κόσμο του. Καλό κουράγιο και καλή δύναμη στον κόσμο της ιστορικής Βέροιας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News