Πρόκληση για το Ρέθυμνο Cretan Kings το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Μπάσκετ
Πρόκληση για το Ρέθυμνο Cretan Kings το παιχνίδι με την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το εορταστικό διήμερο ολοκληρώθηκε για το ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον οι σύλλογοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς υπάρχει αγωνιστική δράση το επόμενο τριήμερο για το πρωτάθλημα της Basket League.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings υποδέχεται αύριο στις 15:30 την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής με στόχο να επιστρέψει στις νίκες.

Για τον Στέφαν Μούντι το αυριανό παιχνίδι είναι πρόκληση καθώς όπως επισήμανε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, «προφανώς θέλουμε να κερδίσουμε αύριο την ΑΕΚ. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια και επιβάλλεται να ξεκινήσουμε με ένα «δίποντο». Στην έδρα μας άλλωστε έχουμε πει πολλές φορές ότι πρέπει να φεύγουμε νικητές».

Σε ερώτηση για το αν θα συνεχίσει τα εντυπωσιακά καρφώματα και στο αυριανό ματς απάντησε: «Το All Star Game είναι μία διαφορετική διοργάνωση. Εκεί παίζεις για τον εαυτό σου και για να προσφέρεις θέαμα. Το αυριανό παιχνίδι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Είσαι μέλος μίας ομάδας και θα πρέπει να αγωνιστείς για το σύνολο, γιατί η νίκη είναι ομαδική υπόθεση».

Σχετικά με το ΕΚΟ All Star Game πρόσθεσε: «Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα που συμμετείχα σε αυτήν τη γιορτή. Το διασκέδασα με την ψυχή μου και ελπίζω να το ευχαριστήθηκαν και οι φίλαθλοι».

Ο συνεργάτης του Νίκου Βετούλα, Δημήτρης Μητρόπουλος είπε από την πλευρά του: «Παίζουμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ και έρχεται για να πάρει τη νίκη. Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να κλείσουμε τις υποχρεώσεις μας, πριν το κενό που ακολουθεί, με νίκη. Μετά την οδυνηρή ήττα στην Αμαλιάδα πρέπει να επανέλθουμε και να είμαστε πλήρως ανταγωνιστικοί για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί των εντός έδρας αγώνων. Πρέπει να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι γιατί η ΑΕΚ έχει παίκτες που μπορούν να σου κάνουν ανά πάσα στιγμή τη ζημιά και αν το πράξουμε έχουμε πιθανότητες να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News