Φινάλε προετοιμασίας και ώρα για ταξίδι για τις Μικτές ΕΠΣΗ!

Ποδόσφαιρο
Φινάλε προετοιμασίας και ώρα για ταξίδι για τις Μικτές ΕΠΣΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με προπόνηση που έγινε σήμερα στο γήπεδο του Πανεπιστημίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Μικτών Ομάδων Νέων και Παίδων ΕΠΣΗ για τα νοκ-άουτ παιχνίδια της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου.

Η αποστολή των Μικτών Ομάδων αναχωρεί απόψε το βράδυ από το λιμάνι του Ηρακλείου για Πειραιά ενώ αύριο θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του Αλίμου. Οι αγώνες την Τετάρτη θα γίνουν στο γήπεδο του Μοσχάτου, με την Μικτή Νέων να αντιμετωπίζει στις 11:30 το πρωί την Άρτα και θα ακολουθήσει στις 14:00 ο αγώνας των Παίδων με την Αργολίδα.

Οι ενωσιακοί προπονητές Γιάννης Χατζησεβαστός και Αντώνης Φραγκάκης επέλεξαν τις εξής 18άδες για τις αναμετρήσεις:

Η 18άδα της Μικτής Νέων: Νεοκοσμίδης (Κ19 ΟΦΗ), Ψιμόπουλος, Λίλο (Εργοτέλης), Βοργιάς (ΠΟΑ), Κατσαμάνης (Αλμυρός), Στακάκης, Γκίκας (Ολυμπιακός), Σαβουϊδάκης, Ζηδιανάκης, Μαμουλάκης (Λίντο), Παπαδάκης, Σμπώκος, Κουτεντάκης, Μανιουδάκης, Τσαμπουράκης, Γκλεζάκος, Πακιουφάκης, Ροδίτης (ΟΦΗ).

Η 18άδα της Μικτής Παίδων: Τσέρος, Γαλανάκης Γ., Σφακιανάκης, Ρεθεμιωτάκης (Εργοτέλης), Μαμουλάκης, Σωμαράκης, Γκρίτζαλης (Λίντο), Θαλασσινός, Σαντοριναίος, Ρούκα, Δασκαλάκης (ΠΟΑ), Γεωργαλής, Χαλκιαδάκης, Αμανάκης, Κουτάντος (ΟΦΗ), Κακουλάκης (Παναθηναϊκός), Σπυριδάκης Μιχ. (Καμηλάρι), Σπυριδάκης Ι. (ΑΟ Τυμπακίου).

Την αποστολή θα συνοδέψουν από την Επιτροπή Μικτών Ομάδων οι Βαγγέλης Παπαγγελής, Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, Κώστας Θεοδοσάκης και ο φροντιστής Μάρκος Κλουβιδάκης.

Τα στελέχη της Επιτροπής έδωσαν το παρών σήμερα στο γήπεδο του Πανεπιστημίου και ενημέρωσαν τους ποδοσφαιριστές για τις λεπτομέρειες του ταξιδιού, ζητώντας από όλους να είναι συνεπείς και πειθαρχημένοι, μεταφέροντας παράλληλα τις ευχές όλης της διοίκησης για καλή επιτυχία και πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News