Να κλείσει την παρένθεση θέλει ο Εργοτέλης

Αθλητισμός
Να κλείσει την παρένθεση θέλει ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αναρρίχηση του Εργοτέλη στα υψηλότερα στρώματα της βαθμολογίας και μακριά από τη διακεκαυμένη ζώνη, σταμάτησε με «άκομψο» τρόπο. Μπορεί να ήρθε η ήττα στο Αιγίνιο, όμως αυτό έγινε με τρόπο που δε χαρακτήριζε τον Εργοτέλη των τελευταίων αγωνιστικών.

«Δεν είναι τόσο η ήττα, αλλά ο τρόπος που ήρθε», λένε οι ιθύνοντες της ομάδας έπειτα από την ανατροπή που δέχθηκαν οι «κιτρινόμαυροι» στην Πιερία. Η «κατάρρευση» μέσα σε επτά λεπτά και τα τρία τέρματα που δέχθηκε στο διάστημα αυτό, πιο πολύ ψυχολογικό παρά αγωνιστικό πρόβλημα προκαλούν κι αυτό το γνωρίζουν καλά όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας.

Ο Εργοτέλης του δευτέρου ημιχρόνου στο Αιγίνιο, θύμισε εν πολλοίς τον Εργοτέλη των πρώτων αγωνιστικών, ο οποίος δεν είχε συνοχή στο παιχνίδι του, με την αμυντική λειτουργία να έχει πάει… περίπατο. Όσα μπουν και όσα έρθουν, με λίγα λόγια και οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει ο αντίπαλος.

Η ήττα από τον Αιγινιακό, μόνο πισωγύρισμα είναι και οι δύο αγώνες που ακολουθούν με Τρίκαλα και Καλλιθέα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους» να αποδείξουν πως η αναμέτρηση στην Πιερία αποτελεί μονάχα ένα μικρό μελανό σημείο στην πορεία ανάκαμψης που πραγματοποιούν.

Ο χαρακτήρας που θα δείξει η ομάδα και η αντίδραση που θα βγάλουν οι ποδοσφαιριστές στα επόμενα παιχνίδια, θα είναι σαφώς τα στοιχεία που θα κρίνουν και τους υπαρκτούς στόχους που έχει να βγάλει εις πέρας το συγκρότημα του Τάκη Γκώνια.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα

Ξεχνώντας την ήττα και επιστρέφοντας στην καθημερινότητα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την κρίσιμη αναμέτρηση με τα Τρίκαλα. Το… μενού τη σημερινή μέρα, είχε χαλάρωμα το πρωί για όσους αγωνίστηκαν στο Αιγίνιο, ενώ για τους υπόλοιπους έχει φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τον Ηρόδοτο, το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου.

Για αύριο ο Τάκης Γκώνιας έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, ενώ ουσιαστικά από την Τετάρτη θα μπουν κι επίσημα σε ρυθμούς Τρικάλων, σε ένα παιχνίδι όπου οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να κλείσουν την κακή παρένθεση και να επιστρέψουν στις νίκες.

Ρεπορτάζ: Μάνος Μαρκάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News