Ισοπαλίες για του πρωτοπόρους στη Β2 ΕΠΣΗ (vid)

Αθλητισμός
Ισοπαλίες για του πρωτοπόρους στη Β2 ΕΠΣΗ (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πρωτοπόροι έφεραν ισοπαλίες στην Β2 ΕΠΣΗ και έτσι η κατάσταση στην κορυφή έμεινε αμετάβλητη. Η πρωτοπόρος Δαμάστα «κόλλησε» στο 0-0 με τον ΟΦΗ '94 στο ΒΑΚ ενώ 1-1 ήρθε το γειτονικό ντέρμπι στο Γάζι ανάμεσα στους Νέους Αλμυρού και τον Μαραθώνα.

Στην αναμέτρηση στο ΒΑΚ, η Δαμάστα απείλησε κυρίως με κάποια σουτ από τους Δαργαντή και Ρουμπάκη ενώ στο β' ημίχρονο διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μία φάση με πρωταγωνιστή τον Ντίνο.Στο 70ο λεπτό ο ΟΦΗ '94 σκόραρε με τον Τσαμπουράκη αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ωστόσο το βίντεο δεν δικαιώνει την υπόδειξη της βοηθού διαιτητή.

Η σημαντικότερη φάση του αγώνα άνηκε στους φιλοξενούμενους, καθώς σε μία αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Μαλλιωτάκη που ήταν σε θέση τετ-α-τετ αλλά ο Ανετάκης κράτησε απαραβίαστη την εστία του.

Μετά το παιχνίδι ο ΟΦΗ '94 παρέθεσε τραπέζι στην ομάδα της Δαμάστας, ανταποδίδοντας την φιλοξενία του πρώτου γύρου και επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις των δύο ομάδων. Στο Γάζι, οι Νέοι Αλμυρού προηγήθηκαν με τον Βιστάκη και ο Μαραθώνας ισοφάρισε στις αρχές του β' ημιχρόνου με εύστοχο πέναλτι του Ντατουτάκη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και ορισμένες εξαιρετικές στιγμές με τον Ρουμπάκη για δεύτερο γκολ. Στη μάχη των τελευταίων θέσεων, βαθμολογικές ανάσες πήραν ο Ολυμπιακός (3-1 το Μεταξοχώρι) και η Ρόκα (2-1 τα Δειλινά).

Παρακολουθείστε τα παιχνίδια ΟΦΗ 94' - Δαμάστα και Νέοι Αλμυρού - Μαραθώνας, όπως τα μετέδωσε η εκπομπή extra sport:

Ρεπορτάζ Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News