Νέα ήττα του Πλατανιά, έχασε 3-0 από τον Παναιτωλικό

Αθλητισμός
Νέα ήττα του Πλατανιά, έχασε 3-0 από τον Παναιτωλικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δυο υπέροχα γκολ του Βραζιλιάνου Φάρλει Ρόσα ο Παναιτωλικός επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά στην πρώτη εντός έδρας νίκη του με τον Τραϊνό Δέλλα στον πάγκο. Έχασε το άχαστο για να ισοφαρίσει ο Δημούτσος.

Ο Παναιτωλικός πήρε την πρώτη εντός έδρας νίκη του μετά τις 26 Νοεμβρίου και πρώτη με τον Τραϊνό Δέλλα στον παγκο του επικρατώντας 3-0 του Πλατανιά. Αυτή μάλιστα ήταν και η μεγαλύτερη εντός έδρας νίκη για την ομάδα του Αγρινίου.

ο παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να έχει τα ηνία και μάλιστα να βρίσκει γκολ αρκετά νωρίς καθώς μόλις στο 7' ο Φάρλει Ρόσα με ένα πενέμορφο τέρμα έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Ο μέσος των γηπεδούχων πήρε τη μπάλα στα αριστερά και με ωραίο δεξί πλασέ την έστειλε στην απέναντι γωνία του Κλάγιτς.

Οι γηπεδούχοι με τον σκόρερ έχασαν σπουδαία ευκαιρία να κάνουν δυο τα τέρματα τους στο 15'. Σε σέντρα από τα αριστερά ο Κορβέσης δεν έδιωξε σωστά με την μπάλα να φτάνει και πάλι στον Ρόσα που επιχείρησε ένα αριστερό σουτ με την μπάλα να φεύγει έξω.

Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο Παναιτωλικός απείλησε. Ο Μάρκος Πάουλο εκτέλεσε όμορφα ένα φάουλ με τον Κλάγιτς να απομακρύνει αρχικά την μπάλα και να την μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο.

Ο Πλατανιάς που δεν είχε απειλήσει στο πρώτο μισάωρο του αγώνα έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 30' με τον Δημούτσο να χάνει ένα γκολ απ' αυτά που δεν χάνονται. Ο Ενσικουλού έκανε την προσπάθεια από υα αριστερά, γύρισε προς τον Νίλι, αλλά ο Τσοκάνης παρενέβη και έστειλε την μπάλα προς την εστία του. Ο Κυριακίδης εντυπωσιακά απομάκρυνε με το ένα χέρι. Η μπάλα έφτασε στον Δημούτσο ο οποίος δυο ένα μέτρο από την εστία επιχείρησε το πλασέ. Ο Τσοκάνης έκανε νέο τάκλιν όμως και απομάκρυνε σωτήρια σε κόρνερ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Χατζηνικολάου έριξε στο ματς τον Πετρόπουλο αντί του Πλιάτσικα θέλοντας να τονώσει την επίθεση της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι όμως ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο 51'. Ο Γουίλιαν έκανε εκπληκτική ενέργεια και πέρασε πέντε παίκτες του Πλατανιά αλλά λίγο πριν σουτάρει κόπηκε με τη μπάλα να φτάνει στον Κλέσιο ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής επιχείρησε το σουτ με τον Κλάγιτς να διώχνει με το πόδι.

Ο Παναιτωλικός που είχε την υπεροχή και στο δεύτερο μέρος έφτασε σε ένα ακόμη τέρμα στο 57' μετά από όμορφη επίθεση και με αρκετή υπομονή. Οι παίκτες του Δέλλα γύρισαν την μπάλα με τον Μαρινάκη να γίνεται αποδέκτης της και να κάνει μια σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με αποδέκτη τον Τσοκάνη. Ο αριστερός μπακ των γηπεδούχων πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του Πλατανιά για το 2-0.

Οι παίκτες του Δέλλα με το 2-0 υπερ τους συνέχισαν να διατηρούν την υπεροχή στο παιχνίδι και να μην απειλούνται από την ομάδα των Χανίων. Στο 69' θα μπορούσαν να πετύχουν ένα ακόμη γκολ όταν ο Παναιτωλικός βγήκε ωραία στην αντεπίθεση με τελικό αποδέκτη τον Μάρκος Πάουλο. Αυτός έκανε τη σέντρα σουτ προς τους Ντίας και Γουίλιαν χωρίς κανέναν να μπορεί να κάνει την προβολή για να την στείλει στα δίχτυα.

Με πρωταγωνιστή και πάλι τον Ρόσα ο Παναιτωλικός απείλησε στο 73' αλλά ο Κλάγιτς με σπουδαία επέμβαση στην αριστερή του γωνία απομάκρυνε σε κόρνερ.

Ότι δεν κατάφερε ο Ρόσα στο 73' το έκανε στο 87' με ένα ακόμη πανέμορφο γκολ. Ο μέσος της ομάδας του Αγρινίου έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή και επιχείρησε ένα πανέμορφο σουτ με το οποίο έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στην εστία του Κλαγιτς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Ροντρίγκες (70' Χαντάκιας), Τσοκάνης, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα, Κλέσιο (58' Μάζουρεκ), Ντίας, Γουίλιαν (82' Βασιλούδης).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλάγιτς, Πλιάτσικας (46' Πετρόπουλος), Ντικαμονά (88' Στάμου), Καρυπίδης, Κοροβέσης (69' Κασάλιτσα), Αγγελόπουλος, Μάλσα, Νίλι, Ενσικουλού, Δημούτσος, Ουντότζι.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News