Αυτοκτόνησε ο Εργοτέλης, ήττα 3-2 από Αιγινιακό με ανατροπή

Ποδόσφαιρο
Αυτοκτόνησε ο Εργοτέλης, ήττα 3-2 από Αιγινιακό με ανατροπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νικηφόρο σερί του Εργοτέλη σταμάτησε στην έδρα του Αιγιανικού με μια απίστευτη εις βάρος του ανατροπή, καθώς προηγούνταν με 0-2, όμως ηττήθηκε με 3-2.

Στην αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική της Football League, oι «κιτρινόμαυροι» ήταν κοντά σε ένα σπουδαίο διπλό, όμως δέχθηκε τρία γκολ σε διάστημα 7 λεπτών!

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον Εργοτέλη που στο 8' προηγήθηκε με τον Μπουρσέλη, ενώ στο 28' ο Κάιπερς έβαλε… βάσεις νίκης με το 0-2.

Στην επανάληψη ήρθε ένα ανεπανάληπτο μπλακ-άουτ. Στο 68' ο Παπαδόπουλος μείωσε σε 1-2, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Πέριτς ισοφάρισε σε 2-2. Στο 75' ο Τσολακίδης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και την απίστευτη ανατροπή.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Ανδρικόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πετρούσης (46' Τσολακίδης), Πολύζος, Αντωνιάδης (57' Παπαδόπουλος), Γκατσολάρι, Πέριτς, Τοπαλίδης, Μπιλάλι.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης (57' Ροβίθης), Τσέλιος, Νικολακάκης, Μπάτζος, Ιατρούδης (83' Αγγελόπουλος), Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Κάιπερς, Σταματάκος (68' Έφορντ), Μπούζας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News