Σημαντικές αναμετρήσεις στη Γ Εθνική

Αθλητισμός
Σημαντικές αναμετρήσεις στη Γ Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με σημαντικές αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με τα παιχνίδια Ηρόδοτος - Ερμής Ζωνιανών και ΑΕΜ - ΠΟΑ να δεσπόζουν από το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού προπορεύεται στον 8ο όμιλο και θέλει να μείνει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο την περασμένη αγωνιστική.

Από την άλλη πλευρά ο Ερμής Ζωνιανών θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί τις τελευταίες αναμετρήσεις. Η έλευση του Δημήτρη Βολονάκη, μαζί με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, έχουν φέρει μια διαφορετική αύρα που δείχνει πως εκμεταλλεύεται στον δρόμο για τη σωτηρία.

Παιχνίδι δίχως αύριο αναμένεται να διεξαχθεί και στα Λιβάδια, όπου η ΑΕ Μυλοποτάμου, θέλοντας επειγόντως βαθμούς χρειάζεται τη νίκη απέναντι στον ΠΟΑ για να πάρει ανάσα και να συνεχίσει να ελπίζει για την παραμονή.

Τη νίκη όμως χρειάζεται και η ομάδα του Ατσαλένιου, καθώς έχει να πανηγυρίσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και προκειμένου να μη... μπλέξει σε περιπέτειες χρειάζεται άμεσα βαθμούς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, το Αιγάλεω θα υποδεχθεί τον Ηλυσιακό στο ντέρμπι της Αθήνας, ενώ ο ΟΦΙ θα φιλοξενηθεί από τον Φωστήρα στον Ταύρο. Τέλος η Παλαιόχωρα αντιμετωπίζει τον Άγιο Ιερόθεο στον Κάντανο, με την Κηφισιά να έχει το ρεπό της.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Αύριο 15:00

Ηρόδοτος - Ερμής Ζωνιανών: Σωτηριάδης (Λασιθίου), Πάγκαλος (Λασιθίου), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου).

Αιγάλεω - Ηλυσιακός: Περράκης (Αθηνών), Αραβίδης (Αθηνών), Μέστρος (Λέσβου).

Φωστήρας - Ιεράπετρα: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου), Παγουρτζής (Πειραιά), Κορώνας (Πειραιά).

ΑΕ Μυλοποτάμου - Ατσαλένιος: Κασσελάκης (Χανίων), Μαρνέζος (Χανίων), Αναστασάκης (Χανίων).

Παλαιόχωρα - Αγ. Ιερόθεος: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Κοκμοτός (Ρεθύμνου), Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου).

Ηρόδοτος 26

Αιγάλεω 25

ΟΦΙ 18

Ηλυσιακός 18

ΠΟΑ 17

Παλαιόχωρα 17

Άγιος Ιερόθεος 15

Κηφισιά 14

Ερμής Ζωνιανών 11

Φωστήρας 11

ΑΕ Μυλοποτάμου 9

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News