Παπαδόπουλος: Να συνεχίσουμε με θετική αύρα!

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: Να συνεχίσουμε με θετική αύρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ δεν έπεσε στην… παγίδα και κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Βέροια, παρόλο που σε κάποια σημεία το παιχνίδι φάνηκε να δυσκολεύει.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν ικανοποιημένος από την ομάδα, χαρακτηρίζοντας καθοριστικό σημείο την επίτευξη των δύο γκολ πριν το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Αναλυτικά επισήμανε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι παρότι πολύ πίστευαν ότι θα είναι εύκολο. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά τον αγώνα, είχαμε ένταση, πάθος, κάναμε ευκαιρίες, ενώ είχαμε και τα δοκάρια.

Παρόλα αυτά είχαμε κάποια προβλήματα στον άξονα με τον σχηματισμό που παίξαμε, όμως πήγε καλά στη συνέχεια και στο ημίχρονο πήγαμε με το υπέρ μας 2-0.

Στο ημίχρονο βγήκε αναγκαστικά ο Κουτσιανικούλης, χάσαμε λίγο το ρυθμό μας αλλά βάλαμε και ένα τρίτο γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Ίσως θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερο ρυθμό, πρέπει όμως να πω ένα μπράβο στα παιδιά για την προσπάθειά τους.

Ευχαριστώ και τον κόσμο για την βοήθειά του. Έχω πει πως πλέον η ομάδα έχει θετική αύρα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να συνεχισθεί. Και αυτό το ματς, όπως κάθε που νικάμε μας δίνει τρεις βαθμούς και τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι και αυτό δύσκολο».

Τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ εκπροσώπησε ο Μανόλης Μπολάκης, ο οποίος υπογράμμισε από την πλευρά του: «Παίξαμε με μια ομάδα που έχει κάποια προβλήματα, ήμασταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά μέχρι το τέλος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News