Με... τους συνήθεις ύποπτους, ο ΟΦΗ κέρδισε 3-0 τη Βέροια

Ποδόσφαιρο
Με... τους συνήθεις ύποπτους, ο ΟΦΗ κέρδισε 3-0 τη Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το... αγαπημένο του 3-0 έφερε άλλο ένα τρίποντο σήμερα για τον ΟΦΗ που κέρδισε με αυτό το σκορ την ομάδα της Βέροιας! Έτσι κράτησε ίδια την απόσταση από τον πρωτοπόρο Άρη που νωρίτερα πέρασε από τις Σέρρες και περιμένει νέο στραβοπάτημα της Παναχαϊκής που δοκιμάζεται αύριο στην Καρδίτσα...

Κόντρα στο... αντιποδόσφαιρο που έπαιξε η Βέροια αλλά και τα σκληρά μαρκαρίσματα, ο ΟΦΗ πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο αφού προηγήθηκε 2-0 της ομάδας της Ημαθίας, έχοντας και δύο δοκάρια...

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτη φορά με τον Ντίνα που στάθηκε άτυχος στο 7ο λεπτό όταν με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου είχαμε αναγκαστική αλλαγή για τους φιλοξενούμενους καθώς στη θέση του τραυματία Δόρη πέρασε ο Οφέι.

Στο 19΄από σέντρα του Ποτουρίδη ο Μάνος αστόχησε ελάχιστα με το κεφάλι ενώ άστοχο ήταν και το σουτ του Βουό επτά λεπτά αργότερα! Και στο 29΄όμως χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ όταν ο Μάνος από κοντά με κεφαλιά δε μπόρεσε να "νικήσει" τον Ηρακλειώτη Γιαγκιόζη!

Ο Μάνος άγγιξε το γκολ στο 34΄! Όμως το οριζόντιο δοκάρι τον σταμάτησε (και αυτόν) στο σουτ που επιχείρησε!

Ωστόσο στο 41΄από δική του προσπάθεια και σωστό γύρισμα, ο Βουό άφησε τη μπάλα πανέξυπνα για τον Κουτσιανικούλη και ο Λαρισαίος με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για το 1-0!

Δυο λεπτά αργότερα η Βέροια σκόραρε! Ωστόσο το γκολ σωστά ακυρώθηκε αφού πριν ο Μπλέτσας κάνει τη σέντρα από δεξιά για τον Οφέι, δεν είχε κατορθώσει να συγκρατήσει τη μπάλα που περασε ξεκάθαρα την τελική γραμμή!

Και ό, τι δε μέτρησε για τη Βέροια... μέτρησε για τον ΟΦΗ:

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Βουό ανατράπηκε στην περιοχή από τον Λαζόπουλο και δόθηκε πέναλτι με τον Μάνο να ευστοχεί-για το...11ο φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα-με το σκορ του ημιχρόνου να ανεβαίνει στο 2-0!

                           Γρήγορα το 3-0 και... συντήρηση

Το β΄μέρος ξεκίνησε με... γκολ για τον ΟΦΗ: Ο Μάνος κέρδισε πέναλτι στο 55΄από τον Καψάλη, ο ίδιος... έδειξε Βουό για την εκτέλεση και ο Ιβοριανός πέτυχε το 3-0 χαιρετώντας στρατιωτικά!

H Βέροια προσπάθησε να απειλήσει με στημένη μπάλα όμως το φάουλ του Λίταινα στο 68΄ήταν άστοχο. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν μια σχετική χαλάρωση του ΟΦΗ και στο 75΄ο Δαμιανάκης από κοντά με κεφαλιά είδε τη μπάλα να αποκρούεται από Στρέζο και κάθετο δοκάρι! Η ομάδα της Ημαθίας απείλησε και στο 84΄ με το φάουλ του Λίταινα που υποχρέωσε σε εντυπωσιακή απόκρουση τον Στρέζο. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς μέχρι και τη λήξη...

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μονιάκης Νάστος, Ντίνας (80' Αργυρόπουλος), Βουό, Μάνος, Παπαστεριανός (63' Μαχαίρας), Κομεσίδης, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (46' Κοέλιο), Ποτουρίδης.

Βέροια (Α. Τερζής):  Γιαγκιόζης, Λαζόπουλος, Καψάλης, Δαμιανάκης, Κοζάκης, Γιαμόα (62΄Μέξης), Μπλέτσας, Λίταινας,Δόρης (15΄λ.τ. Οφέι), Μπαστιάνος, Ρούνει.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News