Ο ΟΦΗ θέλει νίκη με τη Βέροια για να μείνει σε τροχιά ανόδου

Ποδόσφαιρο
Ο ΟΦΗ θέλει νίκη με τη Βέροια για να μείνει σε τροχιά ανόδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να παραμείνει σε τροχιά ανόδου και συνάμα να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τον τελικό του στόχο, θέλει ο ΟΦΗ ο οποίος υποδέχεται τη Βέροια στις 17:00 στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Η ομάδα του Ηρακλείου υποδέχεται τη Βέροια στο «Γεντί Κουλέ» και θέλει πάση θυσία να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα προκειμένου να μπορέσει να χτίσει ακόμα ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, συνδυαζόμενο φυσικά και με μια καλή παρουσία, η οποία θα… ζεστάνει τον κόσμο που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών.

Παρά τα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν την αντίπαλο του ΟΦΗ, καθώς έχει έρθει με μόλις 15 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της, όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας δείχνουν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να… καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι, κι αυτό είναι ένα στοιχείο το οποίο ζήτησε και ο προπονητής κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για την επικείμενη αναμέτρηση με τη Βασίλισσα του Βορρά, χωρίς απρόοπτα, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει στη διάθεσή του για πρώτη φορά τον Ζοσέ Κοέλιο.

Ο Πορτογάλος μέσος είναι ανάμεσα στους παίκτες που έχει πάρει μαζί του για τη σημερινή αναμέτρηση ο Νίκος Παπαδόπουλος και παράλληλα αποτελεί έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για τον προπονητή του ΟΦΗ, ο οποίος τελευταία στιγμή αναμένεται να επιλέξει ποιον από τους Κοέλιο ή Πουρτουλίδη θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Πέραν αυτού, περισσότερες αλλαγές στο βασικό σχήμα δεν αναμένεται να πραγματοποιηθούν συγκριτικά με την αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ η αποστολή που θα έχει μαζί του απαρτίζεται από τους:

Στρέζο, Παναγιώτου, Φαζό, Κομεσίδη, Μπολάκη, Μονιάκη, Ποτουρίδη, Βαφέα, Αργυρόπουλο, Νάστο, Παπαστεριανό, Πουρτουλίδη, Μαχαίρα, Κοέλιο, Μάνο, Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Τοπούζη, Βουό.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Δερμιτζάκης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, Παπατόλιος, Κοιλιάρας, Λεάλ, Οικονόμου, Περογαμβράκης και οι Κοντογιάννης, Πλευράκης, Νοικοκυράκης.

Παίζει και ο Άρης σήμερα

Απέναντι στον Πανσερραϊκό δοκιμάζεται σήμερα στις 15:00 ο Άρης, τη στιγμή που δύο ώρες αργότερα στο "Γεντί Κουλέ" ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τη Βέροια, με τα παιχνίδια αυτά να ανοίγουν την αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Football League.

Δύσκολη δοκιμασία θα έχει στην Καρδίτσα η Παναχαϊκή αύριο υποδεχόμενη την Αναγέννηση, ενώ ο Εργοτέλης θα αγωνιστεί την Πιερία απέναντι στον Αιγινιακό. Στην Καλαμαριά ο Απόλλων Πόντου θα φιλοξενήσει την ΑΕ Καραϊσκάκης, στη Σπάρτη η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Δόξα Δράμας.

Τέλος τη Δευτέρα στις 14:00 ο ΑΟΧ/Κισσαμικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλων Λάρισας, στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της αγωνιστικής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

 

 

Σήμερα 15:00

Πανσερραϊκός - Άρης (Δημ. Σερρών,ΕΡΤ 3): Φουκάκης Γ. (Ηρακλείου), Δημητριάδης Ε. (Θράκης), Μαυρούδης Δ. (Ηρακλείου), Σιδηρόπουλος Σ. (Έβρου)

 

Σήμερα 17:00

ΟΦΗ - Βέροια (Θεώδορος Βαρδινογιάννης): Αντιπαριώτης Μ. (Ανάτ. Αττική), Κορτέτσης Π. (Αθήνων), Οικονόμου Κ. (Δυτ. Αττική), Γκαμάρης Α. (Αθηνών)

 

Αύριο 15:00

Απόλλων Πόντου - ΑΕ Καραϊσκάκης (Απόλλων Καλαμαριάς): Καρατέρπος Δ. (Κοζάνης), Λάζαρης Κ. (Κοζάνης), Παπαδάκης Α. (Ημαθίας), Μαλούτας Δ. (Ημαθίας)

Αιγιανιακός - Εργοτέλης (Δημ. Γιάννης Παραλυκίδης): Φωτιάδης Φ. (Καστοριάς), Εμπλίουκ Η. (Ξάνθης), Τσακίρης Κ. (Δράμας), Μπαλατσούκας Κ. (Θεσπρωτίας)

Αναγέννηση Καρδίτας - Παναχαϊκή (Δημ. Στ. Καρδίτσας, ΕΡΤ 3) : Γκορτσίλας Ε. ( Μακεδονίας), Νατσιόπουλος Δ. (Μακεδονίας), Κώτουλας Ν. (Κιλκίς), Τεβεκέλης Ν. (Μακεδονίας)

Σπάρτη - Δόξα Δράμας (Δημ. Στ. Σπάρτης): Μανούχος Ε. (Αργολίδας), Τριανταφύλλου Κ. (Αρκαδίας), Κρετσίμος Γ. (Δυτ. Αττικής), Κορδολαίμης Ε. (Ανατ. Αττικής)

 

Δευτέρα 14:00

Απόλλων Λάρισας - ΑΟΧ/Κισσαμικός (Αλκαζάρ): Βρέσκας Γ. (Ημαθίας), Κελεσίδης Μ. (Ημαθίας), Δημόπουλος Μ. (Φλώρινας), Θεωδορόπουλος Ν. (Φλώρινας)

 

Ρεπορτάζ: Μάνος Μαρκάκης

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News