Αθλητισμός

Και άλλοι παίκτες είχαν ερωτική σχέση με τον πρόεδρο

Στην... αντεπίθεση περνά ο ποδοσφαιριστής ομάδα της Παραγουάης, ο οποίος έγινε γνωστός παγκοσμίως επειδή είχε ερωτικό δεσμό με τον πρόεδρο του συλλόγου.

Στην... αντεπίθεση περνά ο ποδοσφαιριστής ομάδα της Παραγουάης, ο οποίος έγινε γνωστός παγκοσμίως επειδή είχε ερωτικό δεσμό με τον πρόεδρο του συλλόγου.

Θυμίζεται ότι διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες του προέδρου της Ρούμπιο Νιου ντε Λούκε, Αντόνιο Γκονζάλες, σε... τρυφερή πόζα στο κρεβάτι με τον πρώην παίκτη του Μπερνάρντο Γκάμπριελ Καμπαγέρο.

Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν μέσω ενός προφίλ στο facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερωτικό σκάνδαλο προέδρου με ποδοσφαιριστή!

Μιλώντας στην εφημερίδα της Παραγουάης «Hoy», ο πρόεδρος αποκάλυψε ότι είχε ερωτική σχέση με τον ποδοσφαιριστή και αυτός που διέρρευσε τις φωτογραφίες είναι ο νέος μάνατζερ και νέος σύντροφος του Καμπαγέρο, ο οποίος θέλει να του κάνει κακό.

«Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Ο Μπερνάρντο είναι ένας άνθρωπος ξεχωριστός για εμένα. Εντός παρένθεσης, είμαστε ζευγάρι. Βρήκα καταφύγιο στην αγκαλιά του» είπε ο Γκονζάλες.

Ο πρόεδρος, μάλιστα, δήλωσε απογοητευμένος από το γεγονός ότι ενώ ο ίδιος έκανε όλα τα χατίρια στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, λόγω της ιδιαίτερης σχέσης τους, αυτός τώρα δείχνει αχαριστία και θέλει να τον εκδικηθεί.

«Είχε όλα τα προνόμια. Τα καλύτερα αυτοκίνητα: Mercedes Benz, Land Cruiser, Prado και Hilux. Ξαφνικά τρελάθηκε και ήθελε να φύγει από την ομάδα. Καθένας κάνει κουμάντο στη ζωή του, αλλά το πρόβλημα είναι ότι του έδειξα στοργή και δεν το εκτίμησε» ήταν τα λόγια του.

Ωστόσο, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται ότι και άλλοι πρώην συμπαίκτες του είχαν ερωτικές επαφές με τον πρόεδρο.

«Με εκβίαζε και έλεγε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία μας. Γνωρίζω ότι και άλλοι παίκτες είχαν σχέση μαζί του. Φαινόταν φυσιολογικό σε όλους. Μας έλεγχε με αυτό τον τρόπο απειλώντας μας ότι θα μας διώξει» είπε ο Καμπαγέρο.  

Πηγή: sdna.gr

Σχόλια