default-image

Γιατί η Ρεάλ διερευνά την προσωπική ζωή του Νεϊμάρ;

Ποδόσφαιρο
Γιατί η Ρεάλ διερευνά την προσωπική ζωή του Νεϊμάρ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ, «διερευνά την προσωπική ζωή του Νεϊμάρ», καθώς θεωρεί ότι η προσφορά που θα κάνει η "Βασίλισσα" το καλοκαίρι θα είναι ένα ηχηρό παγκόσμια ρεκόρ. Έτσι έχει αναθέσει και ήδη γίνεται έρευνα για την προσωπική ζωή του διεθνούς Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Οι ανησυχίες που υπάρχουν αφορούν την τάση του Νεϊμάρ για τη νυχτερινή ζωή όπως και την επιρροή του πατέρα του. Η ισπανική εφημερίδα Sport υποστηρίζει ότι ο Πέρεθ θα εξετάσει πως Νεϊμάρ ξοδεύει τον ελεύθερο χρόνο του κι αν μπορεί να εστιάσει την προσοχή του στα έντονα φώτα της πρωτεύουσας της Ισπανίας.

Πράγματι, η έρευνα δείχνει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να αποκρυπτογραφήσει εάν ο Νεϊμάρ θα ακολουθήσει μια σταδιοδρομία παρόμοια με εκείνη του Ροναλντίνιο, που έλαμψε έντονα πριν φθίνει στα τελευταία χρόνια, ή εκείνη του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος παραμένει στην κορυφή στην ηλικία των 33 ετών.

Ο Ρονάλντο «βλέπει» τον Νεϊμάρ στην Ρεάλ Μαδρίτης

 Το θέμα Ρεάλ - Νεϊμάρ, τέθηκε και στον Ρονάλντο "φαινόμενο" και  Βραζιλιάνο πρεσβευτή της Ρεάλ Μαδρίτης που βρέθηκε στο Λονδίνο για εκδήλωση γνωστής εταιρείας, όπου ήταν μαζί και ο παίκτης.

    Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους της ισπανικής «Marca» για τον Νεϊμάρ και το μέλλον του συμπατριώτη του που σήμερα αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο διάσημος Βραζιλιάνος, απάντησε χωρίς δισταγμό: «Ο Νεϊμάρ είναι εξαιρετικός. Σε λίγα χρόνια θα είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη. Και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ανάγκη τους καλύτερους»..

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News